Lade - kort vei til alt

Lade - kort vei til alt

Scroll for å lese mer

Forbehold om illustrasjoner med mer - Les mer

Det tas forbehold om feil i prospekt, nettside, annonser og illustrasjoner.

Alle illustrasjoner er utarbeidet basert på tegninger av fremtidige bygg. Illustrerte fasader vil kunne avvike fra ferdige bygg. Elementer og materialer i illustrasjonene kan avvike fra standardleveranse. Øvrige bygg, beplantning, vegetasjon og fellesarealer er ikke endelig prosjektert.

Naboeiendommer vises i enkelte illustrasjoner. Dette er for å vise prosjektets beliggenhet i forhold til eksisterende bygninger. Avvik kan forekomme.

Innvendig interiør som vises i illustrasjonene og på plantegningene er ikke en del av standardleveransen.

Se prospekt for øvrige forbehold.

Det er kun kjøpekontrakt med vedlegg som er bindende til kjøpet.

Lade er en bydel full av liv. Her har du kort vei til alt du trenger i hverdagen.

Plassert mellom nye leilighetskomplekser i Lade Allé og Julianus Holms vei, vil LA65 binde nabolaget sammen.

Herfra bruker du under et kvarter på å sykle til Trondheims bykjerne, og enda kortere tid på å finne roen i fjæresteinene. 

Populær tursti
Kun få minutter unna finner du Ladestien. Det er et av de mest populære utfartsområdene i Trondheim. Stien er omtrent 8 km lang, og går fra Ladehammerkaia til Grilstadfjæra. 

Stort utvalg av handel på Lade
I umiddelbar nærhet finner du flere kjøpesentra – Lade Arena, City Lade og Sirkus Shopping forå nevne noen. Valget er ditt!

I nabolaget finner du også flotte Ringve botaniske hage. Her kan man nyte blomsterprakt, oppleve et mangfold av planter, busker og trær, finne inspirasjon til egen hage eller simpelthen slappe av.

På Lade får du det meste - botanisk hage, turstier og strender på den ene kanten, og kjøpesentre og butikker på den andre. Midt i smørøyet, med gåavstand til alt.

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om LA65