Kommer for salg!

Kommer for salg!

Scroll for å lese mer

Forbehold om illustrasjoner med mer - Les mer

Det tas forbehold om feil i prospekt, nettside, annonser og illustrasjoner.

Alle illustrasjoner er utarbeidet basert på tegninger av fremtidige bygg. Illustrerte fasader vil kunne avvike fra ferdige bygg. Elementer og materialer i illustrasjonene kan avvike fra standardleveranse. Øvrige bygg, beplantning, vegetasjon og fellesarealer er ikke endelig prosjektert.

Naboeiendommer vises i enkelte illustrasjoner. Dette er for å vise prosjektets beliggenhet i forhold til eksisterende bygninger. Avvik kan forekomme.

Innvendig interiør som vises i illustrasjonene og på plantegningene er ikke en del av standardleveransen.

Se prospekt for øvrige forbehold.

Det er kun kjøpekontrakt med vedlegg som er bindende til kjøpet.

Hei Bergen! Forbered dere på salgsstarten for Sandsliåsen Hageby!

Kommer snart: Sandsliåsen Hageby, vårt nye boligfelt bestående av 12 stilige rekkehus og 46 leiligheter tilpasset varierte behov – et attraktivt bosted for både barnefamilier og øvrige beboere.

 

Rekkehus med balkong, terrasse og egen hage:

 

Rekkehusene vil bli store og byr på 4 soverom, med mulighet for et ekstra soverom eller TV-stue, moderne interiører-konsepter og effektive og praktiske planløsninger. Nyt ditt eget private uterom med avslappende hage, og beundre utsikten over Håvardstunvatnet og landskapet rundt. For de fleste boligene har du også muligheten til å sikre deg en parkeringsplass i nytt garasjeanlegg sentralt plassert i prosjektet.

                                                                                                                                                                                                                                           

Leiligheter med balkong eller terrasse:

 

Våre leiligheter kommer i størrelser fra 2 til 4 rom med varierte og gjennomtenkte planløsninger, som alle leveres med solrik balkong eller terrasse. Flere leiligheter har gjennomgående oppholdsrom, og vil derfor oppleves spesielt lyse og luftige.

Dersom du er opptatt av full uttelling på hver kvadratmeter og ser etter mer kompakte boenheter, er det verdt å merke seg fellesarealene vi skal bygge!

 

Praktiske felles og utearealer:

I våre flotte fellesarealer, kan du selv være med å bestemme bruken. Ønsker du et selskapslokale med rom for bursdagsfeiringer, konfirmasjoner, eller et sted å se fotball sammen med naboer og venner, så er potensialet virkelig til stede her.

 

Det blir også mulighet til å påvirke våre utendørsarealer. Vi bygger parsellhager hvor du får friheten til å dyrke din kjærlighet for hagearbeid, og en bålplass for deg som heller foretrekker kvelder rundt knitrende vedkubber.

 

God beliggenhet:

 

Med den fremragende beliggenheten på toppen av en kolle, umiddelbar nærhet til bussholdeplass og en kort spasertur til bybanen i Sandslivegen, ligger alt til rette for praktiske forbindelser til Bergen sentrum, Flesland flyplass, og derfra resten av verden. Det finnes også en rekke praktiske tilbud i nærheten, som barnehager, skoler, treningssenter, padel-hall og handlemuligheter!

 

Salgsstart er planlagt i løpet april/mai 2024.

 

Våre rekkehus og leiligheter vil være klare for salgsstart i løpet av april/mai 2024, og vi gleder oss til å vise frem mer! Ønsker du en oversikt over priser, størrelser, prospekt og lignende?

 

Meld din interesse i dag ved å fylle ut skjemaet nederst, eller kontakt vår salgsrepresentant direkte for personlig service og oppdateringer om prosjektet!

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Sandsliåsen Hageby