Sandsliåsen Hageby - snart klart for salg

Sandsliåsen Hageby - snart klart for salg

Scroll for å lese mer

Forbehold om illustrasjoner med mer - Les mer

Det tas forbehold om feil i prospekt, nettside, annonser og illustrasjoner.

Alle illustrasjoner er utarbeidet basert på tegninger av fremtidige bygg. Illustrerte fasader vil kunne avvike fra ferdige bygg. Elementer og materialer i illustrasjonene kan avvike fra standardleveranse. Øvrige bygg, beplantning, vegetasjon og fellesarealer er ikke endelig prosjektert.

Naboeiendommer vises i enkelte illustrasjoner. Dette er for å vise prosjektets beliggenhet i forhold til eksisterende bygninger. Avvik kan forekomme.

Innvendig interiør som vises i illustrasjonene og på plantegningene er ikke en del av standardleveransen.

Se prospekt for øvrige forbehold.

Det er kun kjøpekontrakt med vedlegg som er bindende til kjøpet.

En hageby med sosiale fellesområder inne og ute, på utsiktstomt høyt over Håvardstunvatnet.

Kommer snart: Sandsliåsen Hageby planlegges med 12 rekkehus og 46 leiligheter samt innholdsrike fellesarealer inne og ute. Dette blir et attraktivt og sosialt bosted med stille og solrik beliggenhet.

Rekkehus med balkong, terrasse og egen hage:

Rekkehusene vil bli romslige med 4 soverom og mulighet for et ekstra soverom istedenfor TV-stue. Vi byr på tre valgfrie interiørkonsepter uten tillegg i pris, og bygger energieffektive og miljøvennlige boliger med godt inneklima. Du får privat og skjermet hage i skogkanten, med utsikt til Håvardstunvatnet. Det bygges parkering under bakke slik at den felles  gårdshagen blir trygg og bilfri.                                                                       

Leiligheter med balkong eller terrasse:

Våre leiligheter planlegges med fra ett til tre soverom, og med varierte og gjennomtenkte planløsninger, alle med balkong eller terrasse. Flere leiligheter har gjennomgående oppholdsrom, og vil derfor oppleves spesielt lyse og luftige.

Dersom du er opptatt av full uttelling på hver kvadratmeter og ser etter mer kompakte boenheter, er det verdt å merke seg fellesarealene vi skal bygge:

Praktiske felles- og utearealer:

I våre flotte fellesarealer, kan du selv være med å bestemme bruken. Ønsker du et selskapslokale med rom for bursdagsfeiring, konfirmasjon, eller et sted å se fotball sammen med naboer og venner, så er potensialet virkelig til stede her.

Det blir også mulighet til å påvirke våre utendørsarealer. Vi bygger parsellhager hvor du får friheten til å dyrke din kjærlighet for hagearbeid, og en bålplass for deg som heller foretrekker kvelder rundt knitrende vedkubber.

God beliggenhet:

Tomten ligger ytterst på kollen, inntil skogen og rett ovenfor Håvardstunvatnet. Boligene vender seg inn mot et beskyttet gårdstun og all parkering er under bakke. Det er en kort vei til bybanestoppet i Sandslivegen, med rask forbindelse til Bergen sentrum eller Flesland. Sandsli har blitt et livlig og levende nabolag, med barnehager, skoler, treningssenter, padel-hall og handlemuligheter!

Salgsstart er planlagt i juni 2024.

Vi gjør nå klart de siste detaljene før salgsstart, og vi gleder oss til å vise frem prosjektet! Kontakt megler for innsyn i priser og leilighetsutvalg, eller bruk skjema for å melde interesse.

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Sandsliåsen Hageby

Aktuelt