Nye Plussboliger® kommer for salg

Nye Plussboliger® kommer for salg

Scroll for å lese mer

Forbehold om illustrasjoner med mer - Les mer

Det tas forbehold om feil i prospekt, nettside, annonser og illustrasjoner.

Alle illustrasjoner er utarbeidet basert på tegninger av fremtidige bygg. Illustrerte fasader vil kunne avvike fra ferdige bygg. Elementer og materialer i illustrasjonene kan avvike fra standardleveranse.
Øvrige bygg, beplantning, vegetasjon og fellesarealer er ikke endelig prosjektert.

Naboeiendommer vises i enkelte illustrasjoner. Dette er for å vise prosjektets beliggenhet i forhold til eksisterende bygninger. Avvik kan forekomme.

Innvendig interiør som vises i illustrasjonene og på plantegningene er ikke en del av standardleveransen.

Se prospekt for øvrige forbehold.

Det er kun kjøpekontrakt med vedlegg som er bindende til kjøpet.

Nye Plussboliger® på Solbergskogen i Ås kommune kun 2 km fra Ski sentrum kommer for salg.

Plussboliger® fra Selvaag Bolig er leiligheter av høy standard. I tilknytning til leilighetene bygger vi et serviceområde som beboerne har eksklusiv tilgang til. Her finner man lounge med kaffebar og ferske aviser, velutstyrt trimrom, flere tilgjengelige gjesterom, møterom, selskapslokale med storkjøkken og betjent resepsjon.

På Solbergskogen Pluss får du også tilgang til et eget kombinert hobbyrom/smørebod/sykkelverksted og en felles vaskeplass for bil.

Serviceområdet betjenes av en heltidsansatt vert eller vertinne, som hjelper med store og små tjenester - fra skjorterens til hundepass.

Livet i en Plussbolig® skal være litt enklere. Ved å kombinere service og opplevelser legger Selvaag Pluss forholdene til rette for en innholdsrik og bekymringsfri hverdag.

Les mer om Plussboliger® - det originale servicekonseptet her.

Om leilighetene

Selvaag Bolig skal bygge ca 300 boliger på Solbergskogen i Ås kommune.

Husene på Solbergskogen Pluss vil bestå av leiligheter med god miks av ulike planløsninger og størrelser:

  • 2-roms fra 43 til 52 kvm BRA
  • 3-roms fra 60 til 79 kvm BRA
  • 4-roms fra 93 til 159 kvm BRA

Du finner blant annet 3-roms leiligheter med mulighet for utleiedel. Og på toppen av husene finner du noen store og flotte 4-roms leiligheter over to plan med både balkong og stor takterrasse.

Alle leilighetene får 1-stavs parkett, og selvsagt egen uteplass i form av terrasse, balkong eller takterrasse. Noen av leilighetene får også privat hage i tilknytningen til terrasse. Boligene blir listefrie rundt vinduene, og du kan velge mellom 3 ulike kjøkkenfronter uten ekstra kostnad.

Om prosjektet

Området er i dag et industriområde (Grenseveien/Myrfaret) som ligger i et veletablert boligområde ca 2 km fra Ski sentrum. Vi skal omdanne industrien til boliger og utnytte nærheten til naturen slik at området blir et bomiljø som byr på rekreasjon, som binder eksisterende bomiljø sammen på nytt og styrker det lokale livet og fellesskapet.

Det vil bli et bilfritt utemiljø og det skal etableres flotte, parkmessige utearealer.

Det nye prosjektet tegnes av AART Arkitekter og uteområdene rundt husene tegnes av Studio Oslo Landskapsarkitekter.

Vi planlegger for salgsstart i 1. halvår 2023. Registrer gjerne din interesse her og vi holder deg oppdatert fram mot salgsstart.

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Solbergskogen Pluss

Aktuelt