Plussboliger®: det originale servicekonseptet

Med en Plussbolig® får du noe av servicen fra hotell inn i boligen - gjennom ekstra service, opplevelser og trygghet.

Livet i en Plussbolig® er litt enklere. Ved å kombinere service og opplevelser legger Selvaag Pluss forholdene til rette for en innholdsrik og bekymringsfri hverdag. Med en Plussbolig® får du tilgang til blant annet serviceområde med bemannet resepsjon, kaffebar, gjesterom, treningsrom, møterom, selskapsrom og kjøkken. Alt stilfullt innredet og fullt utstyrt.

Felles aktiviteter og middager er en fin måte å bli kjent med naboene på, og loungen er et samlingspunkt som skaper godt miljø. Der kan du ta med en kaffe og lese dagens aviser før jobb. Fellesområdene blir som en del av hjemmet ditt.

Nabolagsvert

Serviceområdet betjenes av en heltidsansatt nabolagsvert som hjelper med store og små tjenester, fra skjorterens til hundepass. Konseptet blir fort en selvfølgelig del av hverdagen. Alle de små tingene som bare må fikses, men som nabolagsverten kan ordne for deg: rengjøring, rens av skjorter, dekkskift, håndverkere. 

En ny livsstil

Kjøp av en Plussbolig® er en investering i en ny livsstil, med smak av hotell. For de som ønsker det skaper fasilitetene og vertskapet mulighet for en mer sosial hverdag. Selvaag Bolig's Plussboliger® finner du sentralt i de store byene i Norge og i Stockholm. Se oversikt over ledige boliger under. 

Les mer om livet i Pluss® her.

Plusslivet

Vil du vite mer? Kontakt oss gjerne!

Tilbake