Landlige og rolige omgivelser

Landlige og rolige omgivelser

Visninger

Scroll for å lese mer

Forbehold om illustrasjoner med mer - Les mer

Det tas forbehold om feil i prospekt, nettside, annonser og illustrasjoner.

Alle illustrasjoner er utarbeidet basert på tegninger av fremtidige bygg. Illustrerte fasader vil kunne avvike fra ferdige bygg. Elementer og materialer i illustrasjonene kan avvike fra standardleveranse. Øvrige bygg, beplantning, vegetasjon og fellesarealer er ikke endelig prosjektert.

Naboeiendommer vises i enkelte illustrasjoner. Dette er for å vise prosjektets beliggenhet i forhold til eksisterende bygninger. Avvik kan forekomme.

Innvendig interiør som vises i illustrasjonene og på plantegningene er ikke en del av standardleveransen.

Se prospekt for øvrige forbehold.

Det er kun kjøpekontrakt med vedlegg som er bindende til kjøpet.

Nærområdet kjennetegnes av landlige og rolige omgivelser, hvor det meste er innen gangavstand. Samtidig bor du med kort avstand til Oslo.

Mellom Ski sentrum og Oppegård, ligger Langhus. Et rolig, idyllisk og naturskjønt område som i dag er preget av spredt bebyggelse. Her kan du kjenne på roen i frisk luft.

Fra tomten går en gangbro over Vevelstadveien, som tar deg opp til Vevelstadåsen og videre inn i marka. Gangbroen gjør også skoleveien kort – 350 meter unna ligger nemlig Vevelstadåsen skole. En kort spasertur unna ligger også nærmeste barnehage.

Det hele ligger til midt i et nettverk av turstier og frodige friluftsområder. Kanskje frister det med en sykkeltur til populære Tussetjern, hvor det finnes badebrygge og svaberg. For deg som vil utvikle deg innen idretten, finnes det et bredt tilbud av idrettsgrener å delta i.

Kort vei til det du trenger

De nye boligene ligger med umiddelbar nærhet til det lokale nærsenteret, hvor du foruten dagligvarebutikk blant annet finner lege, fysioterapeut, tannlege, apotek, frisør, restaurant, jernvarehandel og andre detaljhandler. 

Rolig og fritt – like utenfor storbyen

Med tog eller bil kommer du raskt til Ski sentrum, hvor du finner et utvidet aktivitets- og servicetilbud. Du har også kort vei til Askim, Moss, Oppegård og Kolbotn.

Fra togstasjonene Vevelstad og Langhus er hovedstaden i umiddelbar nærhet. Den nye Follobanen reduserer også reisetiden og forbedrer kapasiteten på lokaltoglinjen.

Her kan du kjenne på roen og friheten som småbylivet gir, men få impulsene fra storbyen når man ønsker det.

Velkommen til visning!

 

Vi har en visningsleilighet som vi gjerne viser deg.

Adresse: Teglverksfaret 14

I tillegg til fellesvisninger møter vi deg også gjerne for privat visning. Bruk skjema for visningspåmelding, eller kontakt oss for avtale.

Foretrekker du digital visning, tilrettelegger vi gjerne for det. Meld deg på via visningspåmelding eller ta direkte kontakt så avtaler vi tid for et videomøte.

Visninger

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Langhus 1405