Landlige og rolige omgivelser

Landlige og rolige omgivelser

Visninger

Scroll for å lese mer

Nærområdet kjennetegnes av landlige og rolige omgivelser, hvor det meste er innen gangavstand. Samtidig bor du her i en behagelig avstand til Oslo og det du finner i hovedstaden.

Mellom Ski sentrum og Oppegård, ligger Langhus. Et rolig, idyllisk og naturskjønt område som i dag er preget av spredt bebyggelse. Her kan du kjenne på roen i frisk luft.

Fra tomten går en gangbro over Vevelstadveien, som tar deg opp til Vevelstadåsen og videre inn i marka. Gangbroen gjør også skoleveien kort – 350 meter unna ligger nemlig Vevelstadåsen skole. En kort spasertur unna ligger også nærmeste barnehage.

Det hele ligger til midt i et nettverk av turstier og frodige friluftsområder. Kanskje frister det med en sykkeltur til populære Tussetjern, hvor det finnes badebrygge og svaberg. For deg som vil utvikle deg innen idretten, finnes det et bredt tilbud av idrettsgrener å delta i.

Kort vei til det du trenger

De nye boligene ligger med umiddelbar nærhet til det lokale nærsenteret, hvor du foruten dagligvarebutikk blant annet finner lege, fysioterapeut, tannlege, apotek, frisør, restaurant, jernvarehandel og andre detaljhandler. 

Rolig og fritt – like utenfor storbyen

Med tog eller bil kommer man raskt til Ski sentrum, hvor man finner et utvidet aktivitets- og servicetilbud. På samme vis kommer man seg også raskt til Askim, Moss, Oppegård og Kolbotn.

Fra togstasjonene Vevelstad og Langhus er hovedstaden i umiddelbar nærhet. Når boligene står ferdig vil også den nye Follobanen være på plass. Prosjektet skal levere dobbeltspor mellom Oslo og Ski, som både reduserer reisetiden og forbedrer kapasiteten på lokaltoglinjen. Her kan du kjenne på roen og friheten som småbylivet gir, men få impulsene fra storbyen når man ønsker det.

Visning i sommer på Langhus 1405

Vårt visningssenter ligger på tomten med adresse Langhussenteret 3B. Her kan du se modell av husene og få mer informasjon om prosjektet.

Du kan møte oss til faste visningstider, eller ta kontakt for å avtale privat visning hvis det passer bedre.

Vi tar corona-problematikken på alvor og følger myndighetenes retningslinjer for trygg visning. Les mer her om hvilke forhåndsregler vi tar for å unngå smittespredning. 

Foretrekker du heller visning via video, tilrettelegger vi gjerne for det. 

Visninger

Kontakt:

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Langhus 1405