Nye leiligheter med flotte uteområder

Nye leiligheter med flotte uteområder

Visninger

Scroll for å lese mer

Forbehold om illustrasjoner med mer - Les mer

Det tas forbehold om feil i prospekt, nettside, annonser og illustrasjoner.

Alle illustrasjoner er utarbeidet basert på tegninger av fremtidige bygg. Illustrerte fasader vil kunne avvike fra ferdige bygg. Elementer og materialer i illustrasjonene kan avvike fra standardleveranse. Øvrige bygg, beplantning, vegetasjon og fellesarealer er ikke endelig prosjektert.

Naboeiendommer vises i enkelte illustrasjoner. Dette er for å vise prosjektets beliggenhet i forhold til eksisterende bygninger. Avvik kan forekomme.

Innvendig interiør som vises i illustrasjonene og på plantegningene er ikke en del av standardleveransen.

Se prospekt for øvrige forbehold.

Det er kun kjøpekontrakt med vedlegg som er bindende til kjøpet.

Selvaag Bolig bygger 246 nye og moderne leiligheter rett ved Langhus senter

Langhus 1405 har en sentral beliggenhet rett ved Langhus senter, kun få minutter unna Vevelstad stasjon.

Det er stort fokus på å utvikle leiligheter med gode planløsninger og kvaliteter. Vi ønsker å skape gode boliger det er godt å komme hjem til. Felles for alle leilighetene er private uteplasser med gode solforhold.

Kjøper du bolig før tilvalgsfristen utløper kan du velge mellom 3 ulike stilretninger på kjøkkenfronter og 3 flistyper på badet uten ekstra kostnad. Det vil bli parkering i garasjekjeller med heis opp til leilighetene.

Beboerne kan nyte godt av et kombinert smørebod og sykkelverksted, og et felleslokale med kjøkken for selskaper og møter.

Det er lagt vekt på store og flotte uteområder for beboerne. Her skal det være lett å trives!

Innflyttingsklare leiligheter

De første beboerne flyttet inn i 2021, og så langt er hus A til F ferdigstilt. Vi har noen få ledige leiligheter i hus E, og ta gjerne kontakt for visning i leilighetene.

Forbeholdene løftes nå for hus G og H, som betyr at byggestart er vedtatt og byggingen straks i gang.

31.12.2023 ble kjøperne informert om at forbeholdene i henhold til kontrakt løftes. Dette betyr at det er besluttet å igangsette bygging av siste trinn og at vi følger planlagt fremdrift for prosjektet. Vi ser frem til å ferdigstille de siste leilighetene på Langhus 1405!

Hus G og H ferdigstilles 3. kvartal 2025.

Beste_aktør_ett_år_2023.png

Selvaag Bolig har Norges mest fornøyde kunder! Hvert år publiserer Prognosesenteret sin kåring av tilfredshet blant boligkjøpere. For 2023 gikk Selvaag Bolig helt til topps som beste utbygger målt ett år etter innflytting.
Langhus 1405 hus E  er også på topp 10-listen over boligprosjekter med de mest fornøyde kundene ved overlevering.

Redusert forskudd!


I en begrenset periode senker vi forskuddet til kr 100 000, uavhengig av kjøpesum.

Ved kjøp av nybolig forfaller normalt 10% av kjøpesummen til betaling ved inngåelse av kjøpsavtale, mens resten av beløpet betales ved fremtidig innflytting. 

Tilbudet gjelder nye kunder. Finansieringsbekreftelse på hele kjøpesummen må foreligge før avtale inngås. Tilbudet gjelder ikke ved kjøp i AS.

Ta kontakt med selger for mer informasjon.

Få tilbud om Grønt Boliglån gjennom vår samarbeidspartner DNB

 

Hvis du kjøper energieffektiv bolig fra Selvaag Bolig kan du søke om Grønt Boliglån hos DNB. Lånet gir deg gunstige betingelser, en rådgiver som guider deg gjennom hele prosessen og mulighet for fleksibel nedbetaling.

Priseksempel Grønt Boliglån

Nominell rente fra 5,49%, effektiv rente fra 5,70%. Annuitetslån kr 2.000.000 o/25 år. Terminbeløp kr 12.334 pr mnd. Kostnad kr 1.703.390, totalt kr 3.703.390. Forutsetter pant i bolig.

 

Velkommen til visning!

 

Vi har en visningsleilighet som vi gjerne viser deg.

Adresse: Teglverksfaret 14

I tillegg til fellesvisninger møter vi deg også gjerne for privat visning. Bruk skjema for visningspåmelding, eller kontakt oss for avtale.

Foretrekker du digital visning, tilrettelegger vi gjerne for det. Meld deg på via visningspåmelding eller ta direkte kontakt så avtaler vi tid for et videomøte.

Visninger

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Langhus 1405

Aktuelt