En moderne landsby mellom Lillestrøm og Oslo

En moderne landsby mellom Lillestrøm og Oslo

Visning

Scroll for å lese mer

Forbehold om illustrasjoner med mer - Les mer

Det tas forbehold om feil i prospekt, nettside, annonser og illustrasjoner.

Alle illustrasjoner er utarbeidet basert på tegninger av fremtidige bygg. Illustrerte fasader vil kunne avvike fra ferdige bygg. Elementer og materialer i illustrasjonene kan avvike fra standardleveranse. Øvrige bygg, beplantning, vegetasjon og fellesarealer er ikke endelig prosjektert.

Naboeiendommer vises i enkelte illustrasjoner. Dette er for å vise prosjektets beliggenhet i forhold til eksisterende bygninger. Avvik kan forekomme.

Innvendig interiør som vises i illustrasjonene og på plantegningene er ikke en del av standardleveransen.

Se prospekt for øvrige forbehold.

Det er kun kjøpekontrakt med vedlegg som er bindende til kjøpet.

Landlig og tilbaketrukket, men likevel med sentralt beliggende mellom Oslo og Lillestrøm.

På Lørenskog Stasjonsby er det lettvint å leve og bo – samtidig som du med toget kun er en liten podcast unna Oslo sentrum.

Lørenskog Stasjonsby føles som en rolig og harmonisk base – hvor det er kort vei til det meste du trenger. Mellom boligene er det gårdstun og grønne parker, med varierte oppholdsarealer du kan finne roen i. For barnefamilier finnes både splitter nye Luhr skole og Framtia barnehage innen gangavstand.

Kort vei til alt

Det er nettopp nærheten til togstasjonen som har gitt navn til området. Med fem minutters gange er du på Lørenskog stasjon. Etter 17 minutter på toget er du på Oslo S. Derfor er både jobb og opplevelser i storbyen lett tilgjengelig, men du kommer også raskt hjem til et mer behagelig tempo når du ønsker det.

Nye Lørenskog sentrum er nært nok til at kommer seg dit til fots eller sykkel. Med tog, buss eller bil er det også gode forbindelser til Lillestrøm og videre ut mot Gardermoen.

Marka som nærmeste nabo

Mange i Lørenskog Stasjonsby har et spesielt forhold til Haneborgåsen som frilufts- og rekreasjonsområde. Åsen bærer preg av utstrakt bruk med mange stier både i og utenfor kartet, og ligger tett på leilighetene. 

I tillegg har du flere mange turmuligheter i fantastiske Østmarka, nypreparerte skiløyper om vinteren og friske badevann om sommeren.

Nye Lørenskog sentrum

Lørenskog har opplevd rivende utvikling de siste årene, noe som har gitt en rekke muligheter innen handel, kultur og offentlige tilbud. Mange fastboende setter selvsagt pris på det brede utvalget av butikker som finnes både på kjøpesenteret Metro nye Triaden kjøpesenter. 

Vegg-i-vegg, på den andre siden av Metro, ligger Lørenskog Hus med blant annet kino, bibliotek samt musikk- og kulturskole. Kulturhuset huser et vell av teaterforestillinger, musikaler og konserter gjennom hele året.

Les mer om Lørenskog - det beste fra to verdener.

SNØ - skiarena hele året

Som nærmeste nabo med Stasjonsbyen finner du verdens råeste helårsarena for snøopplevelser. SNØ tilbyr angrenn, alpint, freeski, snowboard og isklatring under samme tak.

Les mer om SNØ her.

Lørenskog stasjon

Rema1000

Pizzabakeren

Lørenskog Hus

Triaden og Metro kjøpesenter

Kjenn folkebad

Kontakt oss for visning i sommer

Vi møter deg gjerne for visning og er tilgjengelige gjennom sommeren. Kontakt oss for avtale!

Du finner vårt visningssenter i Ødegårds vei 48. Her kan du se modell av nye Snøbyen Pluss med sol og utsikt fra den enkelte bolig.

Vi har et ledig rekkehus igjen i Puddertoppen.

Vi avtaler gjerne visning i innflyttingsklar leilighet i Pallplassen.

 

 

Visning

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om prosjektene på Snøbyen

Boligprosjektene i Snøbyen