Pallplassen – vid utsikt fra skogkanten

Pallplassen – vid utsikt fra skogkanten

Scroll for å lese mer

Forbehold om illustrasjoner med mer - Les mer

Det tas forbehold om feil i prospekt, nettside, annonser og illustrasjoner.

Alle illustrasjoner er utarbeidet basert på tegninger av fremtidige bygg. Illustrerte fasader vil kunne avvike fra ferdige bygg. Elementer og materialer i illustrasjonene kan avvike fra standardleveranse. Øvrige bygg, beplantning, vegetasjon og fellesarealer er ikke endelig prosjektert.

Naboeiendommer vises i enkelte illustrasjoner. Dette er for å vise prosjektets beliggenhet i forhold til eksisterende bygninger. Avvik kan forekomme.

Innvendig interiør som vises i illustrasjonene og på plantegningene er ikke en del av standardleveransen.

Se prospekt for øvrige forbehold.

Det er kun kjøpekontrakt med vedlegg som er bindende til kjøpet.

Nye leiligheter på toppen av Lørenskog Stasjonsby. God takhøyde, flott utsikt og gode lysforhold.

På toppen av Snøbyen (tidligere Lørenskog Stasjonsby), med vid utsikt over landskapet rundt, skal Selvaag Bolig bygge 257 lysrike leiligheter fordelt på 12 bygg. Her vil du bo du tett på naturen, samtidig som det er gåavstand til Lørenskog stasjon.

For at du skal få så gode lysforhold og så variert utsikt som mulig, har arkitekten tegnet husene slik at de fleste leilighetene blir hjørneleiligheter med lysinfall fra to eller tre sider. Takhøyden på 2,6 meter og de store vindusflatene vil også slippe inn ekstra mye lys.

– Leilighetene er tilrettelagt så du skal kunne se gjennom og ut av leiligheten så mange steder som mulig. Vi har dermed gjenskapt litt av den følelsen du får når du klatrer opp på en liten knaus i skogen og kan skue ut over landskapet. Arkitekt Simon Krohn-Hansen

Les arkitektens tanker om Pallplassen

Husene på Pallplassen består av en god miks av 2- til 5-roms leiligheter. Alle leilighetene får 1-stavs parkett, og selvsagt egen uteplass i form av terrasse, balkong eller takterrasse.

Med skogen som nærmeste nabo

På Pallplassen kan du ta på deg turskoene eller skiene hjemme og gå rett ut i skogen. Rundt husene blir det dessuten store uteområder der vi henter inn den naturlige vegetasjonen i området. Et flott trappeanlegg vil føre ned til en felles allmenning, der det kommer festplass, torg og amfi. På lekeplassene bruker vi naturens egne materialer i lekeapparatene.

– De store og små krokene blir naturlige samlingsplasser, både i hverdagen og til fest. Hele dette området blir et skikkelig blikkfang, sier landskapsarkitekt Kjersti Erlandsen Tofte.

Les hva landskapsarkitekten sier om uteområdene

Dette får du på Pallplassen

  • Garasjeanlegg i kjeller for biler og sykler, med heis opp til alle etasjer
  • Kombinert smørebod og sykkelverksted
  • Gåavstand til barnehage, skole, butikker, spisesteder og kollektivknutepunkt (Lørenskog stasjon)
  • Kort vei med tog til Oslo og Lillestrøm
  • Gåavstand til det innendørs skianlegget SNØ

Innflyttingsklart!

Leilighetene på Pallplassen er innflyttingsklare, så her kan du flytte rett inn når det passer deg. Ta gjerne kontakt for visning i de ferdigstile leilighetene.

Har du betjeningsevne, men mangler egenkapital? 

På Pallplassen tilbyr vi nå Deleie i samarbeid med Coo til alle våre boligkjøpere. Coo investerer inntil 70% av egenkapitalkravet og blir medansvarlig i boliglånet.  Du som boligkjøper disponerer hele boligen og betaler samtidig en leie for den andelen Coo eier.

Les mer Deleie her eller ta kontakt med selger for mer informasjon.

Interessert i å kjøpe bolig med deleie? Her kan du avtale møte med COO.

Tidligere Lørenskog Stasjonsby blir nå Snøbyen. Selvaag satser stort i området rundt Lørenskog stasjon og skihallen SNØ. Her finnes eller kommer det hotell, servering, handel, kontor - og ikke minst mange fine nye boliger fra oss i Selvaag Bolig.

Beste_aktør_ett_år_2023.png

Selvaag Bolig har Norges mest fornøyde kunder! Hvert år publiserer Prognosesenteret sin kåring av tilfredshet blant boligkjøpere. For 2023 gikk Selvaag Bolig helt til topps som beste utbygger målt ett år etter innflytting.

Selvaag Bolig har inngått samarbeid med CoOwner/Coo og tilbyr nå Deleie på Pallplassen.

 

Coo investerer inntil 70% av egenkapitalkravet og blir medansvarlig i boliglånet. Du som boligkjøper disponerer hele boligen og betaler samtidig en leie for den andelen Coo eier.

Her kan du avtale møte med COO

 

Hvitevarer inkludert på Pallplassen

 

I en begrenset periode spanderer vi hvitevarepakke på kjøkken ved kjøp av ny leilighet på Pallplassen.

Kampanjen gjelder kun nye kunder og utløses ved å fylle ut "HVITEVARER" under forbehold i budskjema.

Velkommen til visning!

Vi ønsker velkommen til visning i vårt visningssenter i Ødegårds vei 48. Her kan du se modell av nye Snøbyen Pluss med sol og utsikt fra den enkelte bolig.

Vi har et ledig rekkehus igjen i Puddertoppen.

Vi avtaler gjerne visning i innflyttingsklar leilighet i Pallplassen.

 

 

Visning

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Pallplassen

Boligprosjektene i Snøbyen