Trævarefabrikken - sentralt beliggende langs Sagelva

Trævarefabrikken - sentralt beliggende langs Sagelva

Visning

Scroll for å lese mer

Der Sagelva renner gjennom Strømmen, har vannkraften i flere århundrer vært kilde for omfattende industrivirksomhet. Ett av industrieventyrene var Strømmen Trævarefabrik.

For om lag hundre år siden bygde Strømmen Trævarefabrik ferdighus for eksport over hele verden. Nå viderefører Selvaag Bolig husbyggerhistorien, med moderne boliger for fremtiden på den gamle husfabrikktomten.

I løpet av få år har tettstedet Strømmen – som ligger midt mellom Lørenskog og Lillestrøm – opparbeidet et tydelig bypreget sentrumsområde. Den landlige beliggenheten, med en stadig mer urban identitet, har de siste årene gjort Strømmen til et attraktiv område for folk som ønsker et bynært, men samtidig landlig hjemsted.

Fra Strømmen togstasjon – som i sin tid ble bygget av nettopp Strømmen Trævarefabrik – er både Oslo og Lillestrøm innen umiddelbar rekkevidde. Samtidig finnes flotte naturopplevelser og turmuligheter midt i sentrum av Strømmen. Og like utenfor ligger store utmarksområder med milevis av sykkelveier og lysløyper, samt gode fiskemuligheter hele året.

Strømmen stasjon har flere avganger i timen og ligger i kun få minutters gange fra Trævarefabrikken. Stasjonen har universell utforming.

Det finnes flere matbutikker i nærheten av prosjektet, både Meny, Coop og Rema 1000 er i gangavstand.

Kun et par minutters gange fra Trævarefabrikken ligger Strømmen Storsenter, Norges største kjøpesenter med 200 butikker og tilknyttede virksomheter!

Visning på Trævarefabrikken

Ber om at du tar kontakt med selger i forkant av visning, enten du kommer til oppgitt visningstid eller du foretrekker å avtale privat visning. 

Vi tar corona-problematikken på alvor og følger myndighetenes retningslinjer for trygg visning. Les mer her om hvilke forhåndsregler vi tar for å unngå smittespredning. 

Foretrekker du heller visning via video, tilrettelegger vi gjerne for det også. 

Vårt visningssenter ligger med adkomst rett ved Parkodden bru. Her kan du se modell av husene, ulike materialvalg og få mer informasjon om prosjektet.

Visning

Kontakt:

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Trævarefabrikken