Hvordan spare når huset sløser?

Hvordan spare når huset sløser?

Scroll for å lese mer

I en tid hvor strømprisene går i taket, kan det være frustrerende å oppleve at varmen forsvinner gjennom det samme taket.

Det hjelper så lite å skru av lyset etter seg på badet, når resten av huset ikke spiller på lag. Gode råd er ofte dyre, i tillegg til å være tidkrevende og kompliserte. Men har du tenkt på muligheten til å flykte fra problemene? Eller ikke flykte, men flytte!

I en ny bolig fra Selvaag Bolig vil du nemlig oppleve både komforten strømsparende og energieffektive tiltak gir, samtidig som du kan bruke pengene dine på det du vil og ikke på strømselskapene.

sokker mindre.jpg

DE STORE VARMETYVENE 

Å holde varmen innendørs, kan sammenlignes med å kle på seg en vinterdag. Du kan ha på både ullsokker og dunjakke, men glemmer du lua vil du kjapt merke konsekvensene. 

Varm luft stiger oppover. Er taket ditt dårlig eller ikke isolert, vil mye av varmen du gjerne ville hatt i stua forsvinne ut av huset ditt 

Mye varme forsvinner ut gjennom og rundt vinduer. Spesielt eldre hus har mange lekkasjer og vinduer med dårlig isolasjonsevne.  

Har du et eldre hus, kan du regne med at veggene er dårlig isolert. For bare 25 år siden var kravet til isolasjon i vegger under halvparten av det som er dagens standard. Er huset ditt enda eldre, vil isolasjonen ofte være enda dårligere.  

KOMFORTEN I NOE NYTT 

Flytter du inn i en ny Selvaag-Bolig, vil du fort merke det på både kropp og lommebok. Kravene til ventilasjon og isolasjon er helt annerledes i en nyoppført bolig enn hus og leiligheter bygget for en tid siden. Vi håper og tror du vil oppleve at standarden her er høyere enn det du er vant til.

Moderne oppvarmingsløsninger gir nemlig ikke bare lavere utgifter til strøm, de gir også en jevnere og lunere varme. Du må gjerne fortsette å krype opp i sofaen med et godt pledd rundt deg. Forskjellen er at du nå gjør det fordi du vil og ikke fordi du må.

Les mer om fordelene ved nybygg.

2067-05-SEL-i-22-B53-301-penthouse-bathroom-linstow_R01.jpg

Vil du vite mer om våre boligprosjekter? Kontakt oss gjerne!

Tilbake