Det er mange fordeler ved å kjøpe helt ny bolig

Det er mange fordeler ved å kjøpe helt ny bolig

Scroll for å lese mer

Alle flater er nye og malt i de fargene du liker best - ingen skjulte skader. Boligen kommer med 5 års reklamasjonsrett, og hos Selvaag Bolig har du tilgang til et kundesenter gjennom hele perioden. Vi bygger etter siste tekniske standard, som i praksis betyr lave vedlikeholdskostnader, sunt inneklima og lave energikostnader.

5 gode grunner til å kjøpe ny bolig

 

1. Lave omkostninger

Den som har erfaring med kjøp av selveierbolig vet at det påløper kostnader på kjøpesum utover annonsert pris. Størst av avgiftene som tilkommer er dokumentavgift: 2,5% av kjøpesum for bruktbolig. Ved kjøp av nybolig beregner man dokumentavgift kun av leilighetens andel av tomteverdi. 

2. Nyere standard

En nyoppført bolig følger kravene til isolasjon og ventilasjon, som betyr at du får en sunn og lettstelt bolig som samtidig er “billig i drift”: mindre behov for oppvarming gir lavere energikostnader.

3. Fem års reklamasjonsrett

Ved kjøp av nybolig har du fem års reklamasjonsrett. Selvaag Bolig har et kundesenter som mottar og behandler henvendelser fra nye boligeiere.

4. Alt er nytt!

Det aller beste med å kjøpe en helt ny bolig er kanskje at alt er nytt. Kjøkkenet, badet, nye naboer - hele bomiljøet er nytt. En helt ny bolig betyr at du ikke trenger å gjøre noen større endringer i form av oppussing eller modernisering. Selvsagt kan du sette ditt preg på boligen og gjøre den til et hjem - du kan se på nyboligen som et blankt lerret!

5. Fast pris

Gode objekter er det alltid konkurranse om. Hos Selvaag Bolig publiseres de faktiske prisene, ikke prisantydning. Dette gir ro rundt din vurdering av beliggenhet, standard og planløsning. Det gir også trygghet i forhandling av lån og betingelser.


Se alle boliger for salg her: våre boligprosjekter

 

Tilbake