Det er mange fordeler ved å kjøpe helt ny bolig

Det er mange fordeler ved å kjøpe helt ny bolig

Scroll for å lese mer

Alle flater er nye og malt i de fargene du liker best - ingen spikerhull eller skjulte skader. Boligen kommer med 5 års nybolig-garanti, og hos Selvaag Bolig har du tilgang til et kundesenter gjennom hele perioden. Vi bygger etter siste tekniske standard, som i praksis betyr lave vedlikeholdskostnader, sunt inneklima og lave energikostnader.

5 gode grunner til å kjøpe nybolig

1. Fast pris

De prisene som står i prislisten er de du må betale for boligen. Det er ingen hektiske budrunder, du vet på forhånd hva du må betale for boligen og hva den vil koste deg måned for måned. Det gir deg en trygghet når du skal i banken å søke om lån og forhandle om betingelser.

2. Lave omkostninger

Mange blir veldig overrasket over den store forskjellen i dokumentavgift på nye og brukte boliger. Flere vet ikke at du betaler kun 2,5 prosent dokumentavgift av tomteverdien og ikke av hele kjøpesummen som ved kjøp av bruktbolig.

3. Nyere standard

En helt ny bolig er oppført etter de nyeste byggestandarder og krav til inneklima og miljø. Blant annet innebærer dette høye krav til isolasjon noe som betyr at du får et varmt hus som krever lite oppvarming - > lavere kostander. Du har i tillegg fem års reklamasjonsrett.

4. Ingen oppussingsbehov

En helt ny bolig betyr blant annet at du ikke trenger å gjøre noen større endringer i form av oppussing eller modernisering. Hvis du ikke er veldig glad i å pusse opp innebærer dette et stort pluss. Selvsagt vil du og skal du selv sette preg på boligen og gjøre det til et hjem, men det er jo den morsomme jobben!

5. Alt er nytt!

Det aller beste med å kjøpe en helt ny bolig er kanskje at alt er nytt. Kjøkkenet, badet, nye naboer - hele bomiljøet er nytt. Det er for mange et stort pluss.Det er noe helt spesielt å være de første som flytter inn i en bolig!

Tilbake