Det er mange fordeler ved å kjøpe helt ny bolig

Det er mange fordeler ved å kjøpe helt ny bolig

Scroll for å lese mer

Alle flater er nye og malt i de fargene du liker best - ingen spikerhull eller skjulte skader. Boligen kommer med 5 års nybolig-garanti, og hos Selvaag Bolig har du tilgang til et kundesenter gjennom hele perioden. Vi bygger etter siste tekniske standard, som i praksis betyr lave vedlikeholdskostnader, sunt inneklima og lave energikostnader.

5 gode grunner til å kjøpe ny bolig

 

1. Lave omkostninger

Mange blir overrasket over den store forskjellen i dokumentavgift på nye og brukte boliger. Flere vet ikke at du betaler kun 2,5 prosent dokumentavgift av tomteverdien og ikke av hele kjøpesummen som ved kjøp av bruktbolig. 

2. Nyere standard

En nyoppført bolig følger kravene til isolasjon og ventilasjon, som betyr at du får en sunn og lettstelt bolig som samtidig er “billig i drift”: mindre behov for oppvarming gir lavere energikostnader.

3. 5 års oppfølging

Ved kjøp av nybolig har du 5 års reklamasjonsrett. Selvaag Bolig har et kundesenter som mottar og behandler henvendelser fra nye boligeiere.

4. Alt er nytt!

Det aller beste med å kjøpe en helt ny bolig er kanskje at alt er nytt. Kjøkkenet, badet, nye naboer - hele bomiljøet er nytt. En helt ny bolig betyr at du ikke trenger å gjøre noen større endringer i form av
oppussing eller modernisering. Selvsagt kan du sette ditt preg på boligen og gjøre den til et hjem - du kan se på nyboligen som et blankt lerret!

5. Fast pris

De prisene som står i prislisten er de du må betale for boligen. Det er ingen hektiske budrunder, du vet på forhånd hva du må betale for boligen og hva den vil koste deg måned for måned. Det gir deg en trygghet når du skal i banken å søke om lån og forhandle om betingelser.

Tilbake