Nye boliger i salg nå!

Nye boliger i salg nå!

Scroll for å lese mer

Forbehold om 3D illustrasjoner - Les mer

Det tas forbehold om feil i prospekt, nettside, annonser og illustrasjoner.

Alle illustrasjoner er utarbeidet basert på tegninger av fremtidige bygg. Illustrerte fasader vil kunne avvike fra ferdige bygg. Elementer og materialer i illustrasjonene kan avvike fra standardleveranse.
Øvrige bygg, beplantning, vegetasjon og fellesarealer er ikke endelig prosjektert.

Naboeiendommer vises i enkelte illustrasjoner. Dette er for å vise prosjektets beliggenhet i forhold til eksisterende bygninger. Avvik kan forekomme.

Innvendig interiør som vises i illustrasjonene og på plantegningene er ikke en del av standardleveransen.

Se prospekt for øvrige forbehold.

Det er kun kjøpekontrakt med vedlegg som er bindende til kjøpet.

Grønt, stille og solrikt på toppen av Lurasenteret.

På toppen av bydelssenteret Lurabyen planlegger vi et nytt leilighetsbygg med 36 leiligheter, alle med vestvendte balkonger.

På resten av takflaten er det allerede et trivelig uteområde med både grønne og sosiale soner, samt gode naboer. Alt høyt over gateplan – lyst, luftig og med fritt spillerom for sola.

Ved kjøp av nybolig får du en leilighet med god standard og lite behov for vedlikehold. Balansert ventilasjon gir godt inneklima og lave oppvarmingskostnader. På Luratoppen er hvitevarene inkludert i prisen!

Den delen av Lura som tidligere var mest kjent for industri og verkstedvirksomhet, er nå blitt et lyst og moderne bydelssenter – et godt møtested for hele nabolaget. Her trives folk, både på handlerunder, over en kopp kaffe på bakeriet og på spaserturer i nabolaget. Snart også i nye leiligheter!
Rundeskogen, bydelens innbydende grønne turområde, bidrar til den fine atmosfæren i Lurabyen. Det gjør noe med trivsel i hverdagen, det å ha skog like ved. Inne blant trestammene bukter de fine turstiene seg mellom høye grantopper og lauvtrær. Ta deg en stille rusletur en tidlig morgen – se opp for nysgjerrige rådyr.

Fra Lurabyen er det er ikke lange spaserturen ned til Luravika og Gandsfjorden med småbåthavn og bademuligheter – det er flere fine badeplasser langs Luras strandsone. 

Velkommen til gjennomgang av byggeplanene!

Du kan kontakte oss for privat visningsavtale, på et tidspunkt som passer deg.  

Vi ber om forhåndspåmelding også for annonserte fellesvisninger. Bruk gjerne skjema for Visningspåmelding.

Foretrekker du en digital gjennomgang, tilrettelegger vi gjerne for det. Meld deg på visning via Visningspåmelding, så kontakter vi deg for et videomøte.

Vi tar corona-problematikken på alvor og følger myndighetenes retningslinjer for trygg visning. Les mer her om hvilke forhåndsregler vi tar for å unngå smittespredning. 

 

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Luratoppen

Aktuelt