Nye boliger i salg på Luratoppen!

Nye boliger i salg på Luratoppen!

Scroll for å lese mer

Forbehold om illustrasjoner med mer - Les mer

Det tas forbehold om feil i prospekt, nettside, annonser og illustrasjoner.

Alle illustrasjoner er utarbeidet basert på tegninger av fremtidige bygg. Illustrerte fasader vil kunne avvike fra ferdige bygg. Elementer og materialer i illustrasjonene kan avvike fra standardleveranse.
Øvrige bygg, beplantning, vegetasjon og fellesarealer er ikke endelig prosjektert.

Naboeiendommer vises i enkelte illustrasjoner. Dette er for å vise prosjektets beliggenhet i forhold til eksisterende bygninger. Avvik kan forekomme.

Innvendig interiør som vises i illustrasjonene og på plantegningene er ikke en del av standardleveransen.

Se prospekt for øvrige forbehold.

Det er kun kjøpekontrakt med vedlegg som er bindende til kjøpet.

Grønt, stille og solrikt på toppen av Lurabyen senter.

På toppen av bydelssenteret Lurabyen kommer det et nytt leilighetsbygg med 36 leiligheter – alle med vestvendt balkong. På sentertaket er det allerede et trivelig uteområde med både grønne soner og koselige sittegrupper, i tillegg til et eget lekeområde.

Byggestart er nå vedtatt for leilighetsbygget Luratoppen.

Leilighetene blir fra 50 til litt over 100 kvadratmeter store, og du kan velge ett, to eller tre soverom. De fleste boligene blir gjennomgående, med vinduer mot både vest og øst. Den balanserte ventilasjonen gir godt inneklima og lave oppvarmingskostnader. 

Balkongene får gode solforhold til langt utover kvelden, og grønn utsikt mot Rundeskogen. Rekkverkene er av glass, så du får både lys inn og fri sikt ut. Tregulv, trehimling og skillevegger i tre gjør balkongene lyse og trivelige.

Arkitektens tanker om Luratoppen.

Luras forvandling

Den delen av Lura som tidligere var mest kjent for industri og verkstedvirksomhet, er nå et lyst og moderne bydelssenter. Her møtes folk på handleturer, over en kopp kaffe på bakeriet og på spaserturer i nabolaget. Se hva naboene sier om Lura.

På Lurabyen senter, bare en heistur fra leiligheten din, finner du det meste du trenger – dagligvarer, frisør, apotek, Jula, blomsterbutikk og noe å bite i. Rett i nærheten finner du dessuten både Kvadrat, Plantasjen og Ikea. Les mer om Lurabyen.

Rundeskogen, bydelens grønne turområde, bidrar til den gode stemningen. Inne blant trestammene bukter fine turstier seg mellom høye grantopper og lauvtrær. Ta deg en stille rusletur en tidlig morgen – men se opp for nysgjerrige rådyr!

Fra Luratoppen er det heller ikke langt ned til Luravika og Gandsfjorden, med småbåthavn og mange fine badeplasser. Til Sandnes sentrum er det hyppige bussavganger. Bilen parkerer du enkelt i garasjen under huset, før du så tar heisen hjem.

Velkommen til gjennomgang av byggeplanene!

Kontakt oss, så avtaler vi en privat visning på et tidspunkt som passer for deg.

Vil du gå på fellesvisning? Bruk skjema for visningspåmelding.

Du kan også få en digital visning. Avtal videovisning med megler.

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Luratoppen

Aktuelt