Nye leiligheter på Luratoppen

Nye leiligheter på Luratoppen

Scroll for å lese mer

Luratoppen. Et navn som holder hva det lover.

På toppen av bydelssenteret Lurabyen kommer et nytt leilighetsbygg med 36 leiligheter med vestvendte balkonger som er på 55 - 99 kvm BRA. 

På resten av takflaten er det allerede et trivelig uteområde med både grønne og sosiale soner, samt gode naboer. Alt høyt over gateplan – lyst, luftig og med fritt spillerom for sola.

Den delen av Lura som tidligere var mest kjent for industri og verkstedvirksomhet, er nå blitt et lyst og moderne bydelssenter – et godt møtested for hele nabolaget. Her trives folk, både på handlerunder, over en kopp kaffe på bakeriet og på spaserturer i nabolaget. Snart også i nye leiligheter!

Rundeskogen, bydelens innbydende grønne turområde, bidrar til den fine atmosfæren i Lurabyen. Det gjør noe med trivsel i hverdagen, det å ha skog like ved. Inne blant trestammene bukter de fine turstiene seg mellom høye grantopper og lauvtrær. Ta deg en stille rusletur en tidlig morgen – se opp for nysgjerrige rådyr.

Fra Lurabyen er det er ikke lange spaserturen ned til Luravika og Gandsfjorden med småbåthavn og bademuligheter – det er flere fine badeplasser langs Luras strandsone. Går du i motsatt retning, så er du på SATS treningssenter i Trim Towers etter noen minutter. En fin oppvarmingstur.

Kontakt:

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Luratoppen

Aktuelt