Nye boliger i salg nå!

Nye boliger i salg nå!

Scroll for å lese mer

Forbehold om 3D illustrasjoner - Les mer

Alle illustrasjoner viser bygg som ikke er ferdig bygget. Elementer og materialer kan derfor avvike fra standardleveranse.

Illustrerte fasader vil kunne avvike fra ferdig bygg. Øvrige bygg, beplantning, vegetasjon og fellesarealer er ikke endelig prosjektert.

Naboeiendommer vises i enkelte illustrasjoner. Dette for å vise prosjektets beliggenhet i forhold til eksisterende bygninger. Avvik kan forekomme.

Innvendig interiør som vises i illustrasjonene er ikke en del av standardleveransen.

Luratoppen. Et navn som holder hva det lover.

På toppen av bydelssenteret Lurabyen planlegger vi et nytt leilighetsbygg med 36 leiligheter, alle med vestvendte balkonger.

På resten av takflaten er det allerede et trivelig uteområde med både grønne og sosiale soner, samt gode naboer. Alt høyt over gateplan – lyst, luftig og med fritt spillerom for sola.

Ved kjøp av nybolig får du en leilighet med god standard og lite behov for vedlikehold. Balansert ventilasjon gir godt inneklima og lave oppvarmingskostnader. På Luratoppen er hvitevarene inkludert i prisen!

Den delen av Lura som tidligere var mest kjent for industri og verkstedvirksomhet, er nå blitt et lyst og moderne bydelssenter – et godt møtested for hele nabolaget. Her trives folk, både på handlerunder, over en kopp kaffe på bakeriet og på spaserturer i nabolaget. Snart også i nye leiligheter!
Rundeskogen, bydelens innbydende grønne turområde, bidrar til den fine atmosfæren i Lurabyen. Det gjør noe med trivsel i hverdagen, det å ha skog like ved. Inne blant trestammene bukter de fine turstiene seg mellom høye grantopper og lauvtrær. Ta deg en stille rusletur en tidlig morgen – se opp for nysgjerrige rådyr.

Fra Lurabyen er det er ikke lange spaserturen ned til Luravika og Gandsfjorden med småbåthavn og bademuligheter – det er flere fine badeplasser langs Luras strandsone. 

Velkommen til visning!

Vårt visningslokale ligger på inne på Luratoppen kjøpesenter, adresse er Stavangerveien 32A. Du finner oss i første etasje, følg våre visningsskilter fra hovedinngangen. 

Du kan møte oss til faste visningstider, eller ta kontakt for å avtale privat visning hvis det passer bedre. Av smittevernhensyn ber vi om påmelding også til annonserte visninger. Bruk lenken eller kontakt selger med ønsket møtetidspunkt!

Foretrekker du heller visning via video, tilrettelegger vi gjerne for det. 

Ler mer om hvordan vi tilrettelegger for trygge visninger her

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Luratoppen

Aktuelt