7 gode grunner til å flytte til nybolig

7 gode grunner til å flytte til nybolig

Scroll for å lese mer

Glem vedlikehold, oppussing og uforutsette utgifter. Her er syv gode grunner til å flytte i nybolig.

1. Du får bedre kvalitet (og lavere strømregninger)
Nyboliger er oppført etter de nyeste byggestandardene, og etter de nyeste kravene til inneklima og miljø. En nybolig vil for eksempel ha bedre isolasjon enn en brukt bolig, noe som vil gi lavere energiforbruk og lavere strømregninger.

Boligen vil også ha høy teknisk standard, hvor både våtrom, ventilasjon, lydisolasjon, elektriske anlegg og brannsikring vil være av topp kvalitet. Dette gjør at oppgraderingsbehovet ikke vil melde seg på en del år.

2. Du slipper å pusse opp
Vi har alle hørt om oppussingsprosjektet som havarerte, eller om oppgraderingen av eksisterende bolig som viste seg å være et mareritt. Nybolig betyr blant annet at du ikke trenger å gjøre noen større endringer eller modernisering. Med mindre du er veldig glad i å pusse opp, er det et stort pluss!

 3. Du får lavere dokumentavgift
Mange blir overrasket over den store forskjellen i dokumentavgift på nye og brukte boliger. I motsetning til bruktbolig, hvor du betaler dokumentavgift av hele kjøpesummen, betaler du på nybolig kun 2,5 % av tomteverdien. 

4. Smartere planløsning
Lei av lange ganger, lite kjøkken og store avstander fra soverommet til toalettet? I nyboliger utnyttes plassen bedre enn i eldre leiligheter. Selv om antall rom og funksjoner er de samme, sørger en mer effektiv planløsning for at alt får plass på færre kvadratmeter.

5. Alt er nytt!
Det er noe helt spesielt med å være den første som flytter inn i en bolig. Bare tenk – det er ingen som har brukt toalettet før deg, kjøkkenkranen er helt ny og du er garantert at det ikke ligger igjen matfett etter gamle eiere på toppen av kjøkkenskapene.

6. Du kan velge din stil
At alle nyboliger ser like ut er en myte. Gjennom det vi kaller «tilvalgsprosess» kan du tilpasse boligen etter dine ønsker. Jo tidligere du involverer deg i prosjektet, jo flere valgmuligheter har du. 

På Kaldnes Brygge har vi tatt personaliseringen ett steg videre, og satt sammen tre ulike konsepter som du kan velge mellom – uten ekstra kostand! Her kan du blant annet velge kjøkken, bad, gulv og farger på vegg.

7. Det er 5 års garanti
Og visste du at nybolig kommer med fem års nyboliggaranti som del av standard kontrakt. Alle boligprosjektene våre har egen kundekonsulent som kjenner prosjektet godt, og som vil holde deg oppdatert om boligen din før, under og etter ferdigstillelse. 

For en enklere hverdag - velg helt ny bolig!

 

Les mer om nye leiligheter på Kaldnes Brygge her >>

Tilbake