Sjøparken - inntil ny bypark

Sjøparken - inntil ny bypark

Scroll for å lese mer

Forbehold om illustrasjoner med mer - Les mer

Det tas forbehold om feil i prospekt, nettside, annonser og illustrasjoner.

Alle illustrasjoner er utarbeidet basert på tegninger av fremtidige bygg. Illustrerte fasader vil kunne avvike fra ferdige bygg. Elementer og materialer i illustrasjonene kan avvike fra standardleveranse. Øvrige bygg, beplantning, vegetasjon og fellesarealer er ikke endelig prosjektert.

Naboeiendommer vises i enkelte illustrasjoner. Dette er for å vise prosjektets beliggenhet i forhold til eksisterende bygninger. Avvik kan forekomme.

Innvendig interiør som vises i illustrasjonene og på plantegningene er ikke en del av standardleveransen.

Se prospekt for øvrige forbehold.

Det er kun kjøpekontrakt med vedlegg som er bindende til kjøpet.

Sjøparken består av 59 nye leiligheter fordelt på to hus. Husene får den nye byparken på Kaldnes Brygge som nærmeste nabo.

Innerst på piren, rett ved både badestranden og den nye parken, kommer Sjøparken – to bygg med til sammen 59 nye leiligheter. Leilighetene blir fra 35 til 185 kvadratmeter store, med gode planløsninger og flotte balkonger. Mange av leilighetene får to bad. Bekledningstegl i kombinasjon med behandlede trepanel er valgt for at bygget skal vare lenge og kreve minst
mulig vedlikehold. Arkitekten har villet gi husene et slankere uttrykk, og har derfor lagt inn sprang og brudd i fasadene. Byggene får sin egen identitet i farger og utforming, men tar samtidig opp elementer fra den  omkringliggende bebyggelsen.

Boligene er klare til innflytting. Velkommen inn om du vil se hvor fint det blir!

Kampanje nå: få båtplass inkludert!

Ønsker du deg sentral leilighet med sjøluft og høy standard, men synes det blir for langt til båten?
Vi inkluderer nå båtplass ved kjøp av ny 4-roms leilighet! Båtplassen er 3x6 meter, lokalisert få skritt fra leiligheten.

Tilbudet gjelder nye kunder og et begrenset antall båtplasser. Tilbudet gjelder ikke ved kjøp gjennom AS. Ta kontakt med selger for mer informasjon.

 

Redusert forskudd!

I en begrenset periode senker vi forskuddet til kr 100 000, uavhengig av kjøpesum.

Ved kjøp av nybolig forfaller normalt 10% av kjøpesummen til betaling ved inngåelse av kjøpsavtale, mens resten av beløpet betales ved fremtidig innflytting. 

Tilbudet gjelder nye kunder. Finansieringsbekreftelse på hele kjøpesummen må foreligge før avtale inngås. Tilbudet gjelder ikke ved kjøp gjennom AS.

Ta kontakt med selger for mer informasjon.

Båtplass inkludert!


Ønsker du deg sentral 4-roms leilighet med sjøluft og høy standard, men synes det blir for langt til båten? Vi inkluderer nå båtplass ved kjøp av ny 4-roms leilighet! Båtplassen er 3x6 meter, lokalisert få skritt fra leiligheten.

Tilbudet gjelder nye kunder og et begrenset antall båtplasser. Tilbudet gjelder ikke ved kjøp gjennom AS. Ta kontakt med selger for mer informasjon.

Velkommen til visning!

Vi har ingen faste visninger på Kaldnes Brygge, men ta gjerne kontakt for å avtale et uforpliktende møte om ny bolig på Kaldnes Brygge. 

Vi holder til i Rambergveien 10 hvor vi også har modell over hele prosjektet. Ring eller send e-post så finner vi en tid som passer. 

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Sjøparken

Alle boligprosjekter på Kaldnes Brygge