Beddingen - solrikt og utsikt i vannkanten

BEDDINGEN vil bli ekstra flott med svært gode solforhold, fantastisk utsikt og rolig beliggenhet inn mot den nye planlagte stranden og parken.

Beddingen består av selveierleiligheter med flott utsikt utover fjorden. Du finner fortsatt flere fine leiligheter i størrelser fra 75 til 130 kvm BRA. 

Alle leilighetene får takhøyde på minst 2,6 meter og enkelte leiligheter vil ha godt over 3 meter fra gulv til tak. Her kan du virkelig nyte livet, utsikten og hverdagen!

BEDDINGEN vil ved ferdigstillelse bestå av totalt av tre bygg beliggende inn mot den planlagte sjøparken. 

Det har vært godt salg i Beddingen. Byggestart er vedtatt og byggearbeider allerede i gang for alle tre husene.

Kampanje - unge boligkjøpere
Regjeringen har lempet på boliglånsforskriften og vil gjøre det enklere for flere unge mennesker å kjøpe bolig. Selvaag Bolig ønsker å bidra og senker forskuddet på alle våre boliger til 50.000 kroner.

Tilbudet gjelder for nye kjøpere mellom 18 og 34 år som planlegger å bo i leiligheten selv. Det må fremlegges finansieringsbevis for hele kjøpesummen.

Nå kun kr 50.000 i forskudd

Regjeringen har lempet på boliglånsforskriften og vil gjøre det enklere for flere unge mennesker å kjøpe bolig.

Selvaag Bolig ønsker å bidra og senker forskuddet på alle våre boliger til 50.000 kroner. Ta kontakt for mer informasjon. 

Tilbudet gjelder for nye kjøpere mellom 18 og 34 år som planlegger å bo i leiligheten selv. Det må fremlegges finansieringsbevis for hele kjøpesummen.

Velkommen til visning

Vi har ingen faste visninger på Kaldnes Brygge, men ta gjerne kontakt for å avtale et uforpliktende møte om ny bolig eller båtplass på Kaldnes Brygge. 

Vi tar corona-problematikken på alvor og følger myndighetenes retningslinjer for trygg visning. Les mer her om hvilke forhåndsregler vi tar for å unngå smittespredning. 

Vi holder til i Rambergveien 10 hvor vi også har modell over hele prosjektet. Ring eller send e-post så finner vi en tid som passer. 

Kontakt:

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Beddingen

Alle boligprosjekter på Kaldnes Brygge