Livsnytelse på menyen. Velbekomme!

Livsnytelse på menyen. Velbekomme!

Scroll for å lese mer

Aasetoppen er en del av det attraktive boligområdet Aase Gaard på Sandved utenfor Sandnes.

Her finner du et frodig nærområde med rom for det enkle og fredelige, men også spennende oppdagelser og fri utfoldelse. For store og små er Folkvord Gårdsutsalg en perle, en liten gåtur eller en kjapp sykkeltur fra Aasetoppen. Her er det hester, alpakkaer og geiter. Kafe med knallgode boller. Interiørbutikk og salg av egg, saft og mye annet kjekt. Et sted som får fram smilet og det gode humøret.

 

Tar du en litt større bit av kartet, frister Ganddal med bademuligheter og nydelig turløype ved Stokkalandsvatnet. Rundturen passer for alle, også de med barnevogner, og er 4,9 kilometer. Her starter også Storånå som du kan følge 3,5 km gjennom Sandvedparken til Sandnes sentrum. Her frister restaurant- og utelivstilbud for enhver smak. Eller en kulturopplevelse. Eller begge deler. Mett, fornøyd og inspirert tar du gjerne bussen tilbake til Aasetoppen. Det tar bare ti minutter.

 

For de minste er det lett å trives og vokse på Aasetoppen. Gode, trygge lekeplasser, grønne omgivelser og bilfrie tun mellom boligene gir rom for spennende eventyr, smil og latter. Espira Barnehage er nærmeste nabo, og det tar fem minutter på sykkel til barneskolen og ungdomsskolen. Sandneshallen er bare en lett oppvarmingstur unna. Her er det stort rom å dyrke interessen for friidrett, håndball og fotball.

 

Dagligvarebutikken Joker går du til på noen få minutter, eller stopper innom på vei hjem. Bussen stopper rett utenfor. Vil du ha enda større utvalg er det ikke langt til de bugnende hyllene hos Helgø Meny på Sandved. På Aasetoppen får du god livsappetitt på kjøpet. Det er bare å forsyne seg.

Tilbake

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Aase Gaard