Aase Gaard – på en høyde ved Sandved

Aase Gaard – på en høyde ved Sandved

Scroll for å lese mer

Forbehold om illustrasjoner med mer - Les mer

Det tas forbehold om feil i prospekt, nettside, annonser og illustrasjoner.

Alle illustrasjoner er utarbeidet basert på tegninger av fremtidige bygg. Illustrerte fasader vil kunne avvike fra ferdige bygg. Elementer og materialer i illustrasjonene kan avvike fra standardleveranse. Øvrige bygg, beplantning, vegetasjon og fellesarealer er ikke endelig prosjektert.

Naboeiendommer vises i enkelte illustrasjoner. Dette er for å vise prosjektets beliggenhet i forhold til eksisterende bygninger. Avvik kan forekomme.

Innvendig interiør som vises i illustrasjonene og på plantegningene er ikke en del av standardleveransen.

Se prospekt for øvrige forbehold.

Det er kun kjøpekontrakt med vedlegg som er bindende til kjøpet.

På Aase Gaard bor du med utsikt over rolige og vakre omgivelser

Aase Gaard har blitt et veletablert og attraktivt boligområde på Sandved i Sandnes. Nå fortsetter Selvaag Bolig å bygge ut dette unike bomiljøet.

En liten gåtur unna boligene på Aasetoppen finner du naturskjønne Sandvedparken, Stokkalandsvatnet og Vagleskogen. Sandneshallen ligger også like i nærheten, og her kan både store og små bli med på morsomme aktiviteter. Flerbrukshallen har styrkerom og klatrevegg, og er hjemmearena for mange lokale idrettslag. I tillegg kan du drive med friidrett eller håndball, eller spille fotball på kunstgressbanen.

Legg turen til Folkvord gårdutsalg, der du kan kose deg med nystekte kanelboller hver dag. De har også en fantastisk restaurant – Mattarello serverer alt fra pasta og pizzaretter til nydelige desserter.

For barnefamilier er det godt å ha Krystallveien barnehage rett over veien. Ganddal barneskole ligger bare 900 meter unna, og til Lundehaugen ungdomsskole er det en knapp kilometer.

Til Sandnes sentrum er det drøye tre kilometer.

Gode barnehager i nærheten, blant annet Epira Krystallveien barnehage

Lekeplasser på området

Sandvedparken og Stokkelandsvannet ligger bare 1,6 km unna

Det er under en kilometer til Ganddal barneskole og Lundehaugen ungdomsskole

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Aase Gaard