Aase Gaard - på en høyde ved Sandved

Aase Gaard - på en høyde ved Sandved

Scroll for å lese mer

På Aase Gaard kan du bo med utsikt til rolige og vakre omgivelser

Aase Gaard har blitt et veletablert og attraktivt boligområde i Sandnes. Nå fortsetter utbyggingen av dette unike bomiljøet med høy trivelsfaktor. Her vil du bo i grønne og rolige omgivelser. En liten gåtur unna finner en naturskjønne Sandvedparken, Stokkalandsvatnet og Vagleskogen. Sandneshallen er også like ved området, hvor det er aktiviteter for både store og små. Her har man både friidrett, tur, håndball og utendørs kunstgressbane.

I nærområdet finner en også Folkvord gårdutsalg hvor de serverer nystekte kanelboller hver dag. De har også interiør og en fantastisk restaurant, Mattarello. Her serverer de nydelig mat, alt fra pasta til pizzaretter og dessert.

For barnefamilier er det godt å ha Krystallveien barnehage rett over veien. Ganddal barneskole er bare 900 meter unna, og Lundehaugen ungdomsskole ligger kun én kilometer unna.

Sandnes sentrum med sine mange tilbud er drøye tre kilometer unna, og nye Sandneshallen ligger like ved. Den nye flerbrukshallen har styrkerom og klatrevegg, og er hjemmearena for mange lokale idrettslag.

La barna gå i barnehagen med naboene. Epira Krystallveien barnehage rett over veien. Flere gode barnehager i området.

Lekeplasser - lek i trygge omgivelser.

Søndagsturen eller joggeturen rett utenfor døren: Sandvedparken / Stokkelandsvannet er bare 1,6 km unna.

Kort vei til skolen. Ganddal barneskole er bare 0,9 km unna og Lundehaugen ungdomsskole 1 km unna.

Velkommen på visning!

Visningene finner sted i vårt visningssenter på tomten. Innkjøring ved Torger Carlsens gate. 

Vi tar corona-problematikken på alvor og følger myndighetenes retningslinjer og avholder derfor ingen vanlige fellesvisninger. 

Ta gjerne kontakt med selger om du ønsker privatvisning. Les mer her om hvilke forhåndsregler vi tar for å unngå smittespredning. Og foretrekker du heller visning via video, tilrettelegger vi gjerne for det. 

Kontakt:

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Aase Gaard