Aase Gaard - på en høyde ved Sandved

Aase Gaard - på en høyde ved Sandved

Scroll for å lese mer

På Aase Gaard kan du bo med utsikt til rolige og vakre omgivelser

Aase Gaard har blitt en veletablert og attraktivt boligområde i Sandnes. Nå fortsetter utbyggingen av dette unike bomiljøet med høy trivelsfaktor. Her vil du bo i grønne og rolige omgivelser. En liten gåtur unna finner en naturskjønne Sandvedparken, Stokkalandsvatnet og Vagleskogen. Sandneshallen er også like ved området, hvor det er aktiviteter for både store og små. Her har man både friidrett, tur, håndball og utendørs kunstgressbane.

I nærområdet finner en også Folkvord gårdutsalg hvor de serverer nystekte kanelboller hver dag. De har også interiør og en fantastisk restaurant, Mattarello. Her serverer de nydelig mat, alt fra pasta til pizzaretter og dessert.

For barnefamilier er det godt å ha Krystallveien barnehage rett over veien. Ganddal barneskole er bare 900 meter unna, og Lundehaugen ungdomsskole ligger kun én kilometer unna.

Sandnes sentrum med sine mange tilbud er drøye tre kilometer unna, og nye Sandneshallen ligger like ved. Den nye flerbrukshallen har styrkerom og klatrevegg, og er hjemmearena for mange lokale idrettslag.

La barna gå i barnehagen med naboene. Epira Krystallveien barnehage rett over veien. Flere gode barnehager i området.

Lekeplasser - lek i trygge omgivelser.

Søndagsturen eller joggeturen rett utenfor døren: Sandvedparken / Stokkelandsvannet er bare 1,6 km unna.

Kort vei til skolen. Ganddal barneskole er bare 0,9 km unna og Lundehaugen ungdomsskole 1 km unna.

Nye rekkehus under planlegging - vil du holdes oppdatert?

 

Aasetoppen vil bestå av totalt 17 rekkehus som fordeles i 3 rekker med henholdsvis 5 og 6 boliger i hver rekke. Tunet mellom husene blir bilfritt og innbyr til lek og fellesskap med gode naboer. Naturen og jordbruket har man som nærmeste nabo, og de 17 rekkehusene gir deg god plass til å nyte livet, enten i din private hage eller ved fellesarealene i området.  

Fra pris kr. 3.090.000. Innskudd kun kr. 50.000.

Her får du virkelig mye bolig for pengene. Rekkehusene er lyse og smakfulle, har BRA på 89 m2, god plassutnyttelse, smarte løsninger og en tidløs arkitektur. Boligene er fordelt på to plan og i første etasje finner man: Entre, WC, kjøkken, og stue med utgang til terrasse. I tilknytting til terrassen har man en hage som overser de grønne bilfrie tunene. Her kan man se barna leke, nyte en kopp kaffe i solen, eller dyrke grønne interesser i sin egen private hage. Annen etasje inneholder: Gang, bad og tre gode soverom. Kontakt:

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Aase Gaard