Aase Gaard

Aasetoppen - 17 arkitekttegnede rekkehus som gir mersmak på livet

Aasetoppen ligger solrikt og fritt øverst i det veletablerte boligfeltet på Aase Gaard på Sandved. Her er det frodig og fredelig, og avstanden til sentrum er akkurat passe kort. Tunet mellom husene er bilfritt og innbyr til lek og fellesskap med gode naboer. Naturen og jordbruket er nærmeste nabo, og de 17 rekkehusene gir deg god plass til å nyte livet og slå rot. Alle enhetene vil ha parkeringsplass. 

Størrelse BRA 89kvm. Pris fra kr. 3.090.000. Innskudd kun kr. 50.000.

La barna gå i barnehagen med naboene. Epira Krystallveien barnehage rett over veien. Flere gode barnehager i området.

Lekeplasser - lek i trygge omgivelser.

Søndagsturen eller joggeturen rett utenfor døren: Sandvedparken / Stokkelandsvannet er bare 1,6 km unna.

Kort vei til skolen. Ganddal barneskole er bare 0,9 km unna og Lundehaugen ungdomsskole 1 km unna.

Nye rekkehus under planlegging - vil du holdes oppdatert?

 

Aasetoppen vil bestå av totalt 17 rekkehus som fordeles i 3 rekker med henholdsvis 5 og 6 boliger i hver rekke. Tunet mellom husene blir bilfritt og innbyr til lek og fellesskap med gode naboer. Naturen og jordbruket har man som nærmeste nabo, og de 17 rekkehusene gir deg god plass til å nyte livet, enten i din private hage eller ved fellesarealene i området.  

Fra pris kr. 3.090.000. Innskudd kun kr. 50.000.

Her får du virkelig mye bolig for pengene. Rekkehusene er lyse og smakfulle, har BRA på 89 m2, god plassutnyttelse, smarte løsninger og en tidløs arkitektur. Boligene er fordelt på to plan og i første etasje finner man: Entre, WC, kjøkken, og stue med utgang til terrasse. I tilknytting til terrassen har man en hage som overser de grønne bilfrie tunene. Her kan man se barna leke, nyte en kopp kaffe i solen, eller dyrke grønne interesser i sin egen private hage. Annen etasje inneholder: Gang, bad og tre gode soverom. Kontakt:

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Aase Gaard

Aktuelt