Leilighet over to plan tilpasset barnefamilien

Leilighet over to plan tilpasset barnefamilien

Scroll for å lese mer

Familier med barn trenger ofte litt ekstra plass og mer tilpasset planløsning enn det en leilighet ofte tilbyr. Derfor har vi laget leiligheter over to plan, perfekt for barnefamilien. Du får hva et rekkehus kan tilby, men slipper vedlikehold, plenklipping og snømåking, og får parkering i varm garasje.

Anes favoritt - et enklere liv for familien
- 4-roms leilighet over to plan

På Saga Park finner du også flotte familieleiligheter som går over to plan. Stue og kjøkken, bad og hovedsoverom i øverste etasje og flere soverom og et bad til i underetasjen. Perfekt for familier med barn og ungdom i huset som ønsker egen tumleplass. Vestvendt balkong ut fra stuen og en flott terrasse nede gir fint rom for å nyte ettermiddags- og kveldssolen. Se eksempel på planløsning her. 

 

Se prisliste for alle ledige 2-plans familieboliger >>

Hjertet av Saga Park

Midt i, som et hjerte i prosjektet, kommer en bilfri grønn park. Her finner du lekeplass for barna, sittegrupper hvor man kan samle venner og grillplass med spiseplass. 

At noen andre tar seg av vedlikeholdet, slik at du bare kan nyte, er en fin bonus. Mer om parken her >>

Tilbake

Vil du vite mer?

Ønsker du mer informasjon om en av boligene over eller vite mer om alterntive løsninger, meld din interesse her eller ta direkte kontakt med en av meglerne.