Tre mål bilfri park - ditt grønne fristed

Tre mål bilfri park - ditt grønne fristed

Visninger

Scroll for å lese mer

Lyden av lek og latter. Følelsen av å gå barbent på solvarmet gress. Parken sentralt i boligprosjektet Saga Park skal bli akkurat slik.

Duften av friske blomster og synet av et frodig og velstelt parkområde. Denne grønne lungen er en fryd for alle sanser – og et sted for rekreasjon og glede for store og små.

En tanke bak alt
I den over tre mål store parken er ingenting overlatt til tilfeldighetene. Solide trær og busker er plassert for å skape følelsen av rominndeling, og plantesammensetningen sørger for at hver årstid har sin særegne skjønnhet og sjarm. En svak helning mellom boligene fører regnvann til et langstrakt regnbed. Her vil kombinasjonen av vann, belysning og nøye utvalgt vegetasjon skape en vakker og eksotisk atmosfære.

Et møtepunkt i solen
Der soltimene er flest og dagene lengst, finner du et område med stilfulle benker og bord. Her kan du nyte et måltid i solen, bla i avisen eller slå av en prat med naboen over en kopp kaffe. Barn i alle aldre vil juble over det velutstyrte aktivitets- og lekeområdet som også er plassert her.

Din park, din frihet
Kall den hagen din, om du vil. Alle boligene har nemlig direkte forbindelse til parken. Den er litt din. Det gir deg full frihet til å nyte mulighetene den byr på: Bre piknikpleddet utover. Spill kubb med venner. Legg deg på ryggen i skyggen av et tre. Du bestemmer hvilke goder du vil høste – uten å måtte tenke på verken gressklipping, snømåking eller vedlikehold. Det er mye livskvalitet i det også.

Velkommen til visning

Visning finner sted i Industriveien 1. Her kan du se modell av Saga Park og få god informasjon om prosjektet. 

Om oppgitt visningstid ikke skulle passe, ta gjerne kontakt for privat avtale. 

Visninger

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Saga Park