Tre mål bilfri park - ditt grønne fristed

Tre mål bilfri park - ditt grønne fristed

Scroll for å lese mer

Forbehold om illustrasjoner med mer - Les mer

Det tas forbehold om feil i prospekt, nettside, annonser og illustrasjoner.

Alle illustrasjoner er utarbeidet basert på tegninger av fremtidige bygg. Illustrerte fasader vil kunne avvike fra ferdige bygg. Elementer og materialer i illustrasjonene kan avvike fra standardleveranse. Øvrige bygg, beplantning, vegetasjon og fellesarealer er ikke endelig prosjektert.

Naboeiendommer vises i enkelte illustrasjoner. Dette er for å vise prosjektets beliggenhet i forhold til eksisterende bygninger. Avvik kan forekomme.

Innvendig interiør som vises i illustrasjonene og på plantegningene er ikke en del av standardleveransen.

Se prospekt for øvrige forbehold.

Det er kun kjøpekontrakt med vedlegg som er bindende til kjøpet.

Lyden av lek og latter. Følelsen av å gå barbent på solvarmet gress. Parken sentralt i boligprosjektet Saga Park skal bli akkurat slik.

Duften av friske blomster og synet av et frodig og velstelt parkområde. Denne grønne lungen er en fryd for alle sanser – og et sted for rekreasjon og glede for store og små.

En tanke bak alt
I den over tre mål store parken er ingenting overlatt til tilfeldighetene. Solide trær og busker er plassert for å skape følelsen av rominndeling, og plantesammensetningen sørger for at hver årstid har sin særegne skjønnhet og sjarm. En svak helning mellom boligene fører regnvann til et langstrakt regnbed. Her vil kombinasjonen av vann, belysning og nøye utvalgt vegetasjon skape en vakker og eksotisk atmosfære.

Et møtepunkt i solen
Der soltimene er flest og dagene lengst, finner du et område med stilfulle benker og bord. Her kan du nyte et måltid i solen, bla i avisen eller slå av en prat med naboen over en kopp kaffe. Barn i alle aldre vil juble over det velutstyrte aktivitets- og lekeområdet som også er plassert her.

Din park, din frihet
Kall den hagen din, om du vil. Alle boligene har nemlig direkte forbindelse til parken. Den er litt din. Det gir deg full frihet til å nyte mulighetene den byr på: Bre piknikpleddet utover. Spill kubb med venner. Legg deg på ryggen i skyggen av et tre. Du bestemmer hvilke goder du vil høste – uten å måtte tenke på verken gressklipping, snømåking eller vedlikehold. Det er mye livskvalitet i det også.

Visning - privat 1:1 eller via video

Vi kjører ikke faste fellesvisninger, men ta gjerne kontakt om du ønsker privatvisning: malin.pedersen@em1.no

Foretrekker du heller visning via video, tilrettelegger vi gjerne for det. 

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Saga Park