Variert utvalg av leiligheter på Saga Park

Variert utvalg av leiligheter på Saga Park

Scroll for å lese mer

Nygoligprosjektet Saga Park på Heimdal har et variert utvalg av leiligheter. Flere fine 2-, 3- og 4-roms leiligheter, i tillegg til åtte flotte familieboliger over to plan. For å hjelpe deg å finne riktig leilighet har meglerne valgt ut sine favoritter, enten du er på jakt etter din første leilighet, trenger noe større eller mindre eller er på jakt etter en lettvint bolig for familien. Se utvalg av boliger under.

Malins favoritt er perfekt for førstegangskjøperen
- 2-roms leilighet, D52, 39 kvm BRA

Er du førstegangskjøper på boligjakt? Da er denne leiligheten perfekt for deg. En flott 2- roms leilighet beliggende i 3. etasje til kun 2 400 000,-. Det er mye bolig for pengene. Her kan du slappe helt av og nyte solen på din egne sør-vestvendte balkong. Boligen er planlagt ferdigstilt allerede høsten 2019.

Boligen har kvaliteter som lys eikeparkett, vannbåren varme i gulv, flislagt bad, store vindusflater og et kvalitetskjøkken fra HTH. Det er mange fordeler med å kjøpe noe helt nytt – men det beste må likevel være at ingen har bodd der før!

Se prisliste for flere ledige 2-roms her >>

 

Marens favoritt - perfekt for et enklere liv i leilighet
- 3-roms leilighet, D50, 59 kvm BRA

Dette er en flott 3-romsleilighet med en praktisk planløsning. Leiligheten har en sør-vestvendt balkong som gir gode solforhold. I kjelleren får du en fast parkeringsplass og kan ta heisen rett opp til leiligheten. Det er kort vei til det du trenger i hverdagen slik som dagligvarebutikk og mye mer. Denne er innflyttingsklar allerede i fjerde kvartal i år. 
Pris: 3.300.000,- inkl parkeringsplass.  

Se prisliste for alle ledige 3-roms >>

 

Jørgens favoritt - stor stue og kjøkken 
- 4-roms leilighet med to balkonger

Fin 86 kvm hjørneleilighet med stort oppholdsrom med kjøkken i egen sone med utgang til egen balkong som fanger formiddagssolen. Stuen er romslig med vestvendt balkong og god plass til både spisebord og sofakrok. 

Se flere ledige 4-roms leiligheter her>>

 

Anes favoritt - et enklere liv for familien
- 4-roms leilighet over to plan

På Saga Park finner du også flotte familieleiligheter som går over to plan. Stue og kjøkken, bad og hovedsoverom i øverste etasje og flere soverom og et bad til i underetasjen. Perfekt for familier med barn og ungdom i huset som ønsker egen tumleplass. Vestvendt balkong ut fra stuen og en flott terrasse nede gir fint rom for å nyte ettermiddags- og kveldssolen. Se eksempel på planløsning her. 

Se prisliste for alle ledige 2-plans familieboliger >>

 

Hjertet av Saga Park

Midt i, som et hjerte i prosjektet, kommer en bilfri grønn park. Dette blir et trivelig samlingssted for alle generasjoner.

Alle boligene har direkte tilgang til den flotte parken, som vil bli et behagelig, grønt fristed for både store og små. At noen andre tar seg av vedlikeholdet, slik at du bare kan nyte, er en fin bonus. Mer om parken her >>

Tilbake

Vil du vite mer?

Ønsker du mer informasjon om en av boligene over eller vite mer om alterntive løsninger, meld din interesse her eller ta direkte kontakt med en av meglerne.