Byggestart er vedtatt og straks kommer neste trinn for salg

Byggestart er vedtatt og straks kommer neste trinn for salg

Scroll for å lese mer

Forbehold om illustrasjoner med mer - Les mer

Det tas forbehold om feil i prospekt, nettside, annonser og illustrasjoner.

Alle illustrasjoner er utarbeidet basert på tegninger av fremtidige bygg. Illustrerte fasader vil kunne avvike fra ferdige bygg. Elementer og materialer i illustrasjonene kan avvike fra standardleveranse. Øvrige bygg, beplantning, vegetasjon og fellesarealer er ikke endelig prosjektert.

Naboeiendommer vises i enkelte illustrasjoner. Dette er for å vise prosjektets beliggenhet i forhold til eksisterende bygninger. Avvik kan forekomme.

Innvendig interiør som vises i illustrasjonene og på plantegningene er ikke en del av standardleveransen.

Se prospekt for øvrige forbehold.

Det er kun kjøpekontrakt med vedlegg som er bindende til kjøpet.

Kanaltunet Hus A og B: vi er stolte over å annonsere samarbeid med Veidekke. Bygging av de to første husene på Kanaltunet er i gang, og straks kommer også Hus C for salg!

Representanter fra Selvaag Bolig og Veidekke under avtalesignering som markerer starten på bygging av Kanaltunet Hus A og B.

Du kan fremdeles sikre deg en leilighet i Hus A og B

I hus A og B har vi fremdeles ledige leiligheter med store vinduer og gjennomgående lys eikeparkett. Moderne og lyse hjem med flislagte bad utstyrt med gulvvarme, balansert ventilasjon og generøs takhøyde. Det er  god variasjon i størrelser og planløsninger, samt mulighet for parkering under bakke. Her finnes det en leilighet som passer alle behov. Se alle de ledige boligene på Lervig Brygge og priser her.

 

Straks kommer også HUS C for salg!

Meld din interesse for å sikre tidlig tilgang til prospekt og prisliste.

Lervig Brygge – din mulighet til å bo i sjøkanten

Kanaltunet Hus C tilbyr mer enn en bolig; det er sjansen til å bo i et godt etablert område i vakre og luftige omgivelser. Her er det turstier, kort reisevei til byen, småbåthavn og handlemuligheter i praktisk nærhet. 

Les mer om Veidekkes engasjement og planer for Kanaltunet her (ekstern nettside).

Vi ser frem til å starte salget og hjelpe deg til å finne ditt nye hjem. Meld interesse eller kontakt våre meglere nå, for informasjon eller avtale om visning på Lervig Brygge.

Invester i et liv på sjøkanten! Du kan lese en anbefaling fra gode naboer her. 

 

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Kanaltunet