Området

Scroll for å lese mer

Forbehold om illustrasjoner med mer - Les mer

Det tas forbehold om feil i prospekt, nettside, annonser og illustrasjoner.

Alle illustrasjoner er utarbeidet basert på tegninger av fremtidige bygg. Illustrerte fasader vil kunne avvike fra ferdige bygg. Elementer og materialer i illustrasjonene kan avvike fra standardleveranse. Øvrige bygg, beplantning, vegetasjon og fellesarealer er ikke endelig prosjektert.

Naboeiendommer vises i enkelte illustrasjoner. Dette er for å vise prosjektets beliggenhet i forhold til eksisterende bygninger. Avvik kan forekomme.

Innvendig interiør som vises i illustrasjonene og på plantegningene er ikke en del av standardleveransen.

Se prospekt for øvrige forbehold.

Det er kun kjøpekontrakt med vedlegg som er bindende til kjøpet.

Lervig Brygge er et nyetablert nabolag i Stavanger Øst, en bydel transformert fra gammelt industriområde til et nytt og levende bomiljø.

Boligene på Lervig brygge ligger i sjøkanten, og her bygger vi også havnepromenade, båthavn, vannspeil og park i området.

Lervig Brygge er snart feridg utbygget, og Kanaltunet som nå er i salg er nest siste byggeprosjekt. Så langt har vi bygget familieboliger med gangavstand til barnehagen, startboliger for førstegangsetablerere, høyhus med Plussboliger® og utsiktsboliger med nærkontakt til sjøen.   

Et spiselig nabolag

Bydel Stavanger Øst ønsker bidra til økt fokus på en sunnere livsstil for alle. På Lervig Brygge betyr det at uteområdene rundt boligene får spiselige planter, som bærbusker, rabarbra og urter. Vi legger også til rette for felles samlingsplasser på uteområdene.

Bredt tilbud i nærområdet

Byutviklingen i Stavanger Øst inkluderer en stor bypark og park mellom høyhusene ytterst i havgapet. En egen barnehage ligger på området, og du finner gode nærbutikker like ved.

Stavanger sentrum ligger bare 20 minutters gange fra boligene. Og hvis du ønsker å spise et godt måltid uten å dra inn til bykjernen, finnes det mange nye spennende spisesteder i området. 

Et steinkast fra Lervig Brygge ligger Tou Scene, en kunstfabrikk som holder til i et unikt bygg med over 100 års historie.

Kunstfabrikken Tou Scene holder til i et unikt bygg med mer enn 100 års historie

En stor ny bypark er en del av utbyggingen på Lervig Brygge

Ny havnepromenade med småbåthavn strekker seg rundt området

De minste har barnehage et steinkast fra huset sitt

Det er gangavstand til flere matbutikker

Velkommen til visning

Vi møter deg gjerne i vårt visningslokale på tomten - kontakt oss for avtale. Visningslokalet finner du rett over Breivikveien 29 A. Du kan ringe, sende e-post eller melde din interesse her.

Her kan du se fysisk modell av hele utbyggingen, og utforske solforhold og utsikt for den enkelte leilighet i vårt digitale solstudie.

 

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om prosjektene på Lervig Brygge

Boligprosjektene på Lervig Brygge