Område

Lervig Brygge er et nyetablert nabolag i Stavanger Øst, en bydel transformert fra gammelt industriområde til et nytt og levende bomiljø.

Boligene ligger i sjøkanten, og Selvaag Bolig bygger havnepromenade, båthavn, vannspeil og park i området.

Lervig Brygge utvikles som to utbyggingsfelt, hvor det første feltet står ferdig. Her står familieboliger i rekke med stabbeavstand til barnehagen. Innerst på feltet bor førstegangsetablerere i Startboliger, og ytterst mot havgapet står fire høyhus med Plussboliger ®.   

Et spiselig nabolag

Bydel Stavanger Øst ønsker bidra til økt fokus på en sunnere livsstil hos den enkelte innbygger. På Lervig Brygge betyr det i praksis at uteområdene rundt boligene får spiselige planter, som bærbusker, rabarbra og urter. Det vil også bli lagt til rette for felles samlingsplasser ved uteområdene. Et eget Hagelag skal opprettes, for de som har (eller som ønsker seg) grønne fingre.

Bredt tilbud i nærområdet

Byutviklingen i Stavanger Øst inkluderer en stor bypark og park mellom høyhusene ytterst i havgapet. En egen barnehage ligger på området, og gode nærbutikker finnes like ved.

Stavanger sentrum er bare 20 minutters gange fra boligene. Om du ønsker å spise et godt måltid uten å dra inn til bykjernen, anbefales særegne Ostehuset.

Et steinkast fra Lervig Brygge ligger Tou Scene, en kunstfabrikk som holder il i et unikt bygg med over 100 års historie.

 

Kunstfabrikken Tou Scene holder til i et unikt bygg med over 100 års historie

Stor ny bypark som del av utbyggingen på Lervig Brygge

Ny havnepromenade med småbåthavn strekker seg rundt Lervig Brygge Pluss

De minste har barnehage et stenkast fra huset sitt

Nødvendig stort og smått til hverdagen tilgjengelig like utenfor døren din

Velkommen til påmeldingsvisning!

Visningstider følger under:

• 14.09: 16.30-17.15
• 21.09: 16.30-17.15
• 28.09: 16.30-17.15
• 05.10: 16.30-17.15

Oppmøte for fellesvisningene er Lervigbrygga 45, ved Ripstunet. Dersom du planlegger å møte opp på annonsert fellesvisning, ber vi om at du sender oss en melding på forhånd. Send en e-post til martha@selvaagbolig.no.

Dersom du foretrekker møte oss for privat visning kan du ta kontakt med salgsleder Martha for å avtale tid:
martha@selvaagbolig.no eller 900 79 198. 

Vi tar corona-problematikken på alvor og følger myndighetenes retningslinjer og avholder derfor ingen vanlige fellesvisninger. 

Les mer her om hvilke forhåndsregler vi tar for å unngå smittespredning. Foretrekker du visning via video, tilrettelegger vi gjerne for det! 

 

Kontakt:

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om prosjektene på Lervig Brygge

Boligprosjektene på Lervig Brygge