Pulserende og moderne bydelssentrum

Pulserende og moderne bydelssentrum

Scroll for å lese mer

Gjennom de siste årene har Lørenskog Stasjonsby tatt form som et rolig og harmonisk boligstrøk sentralt plassert midt mellom Oslo og Lillestrøm. Like i ytterkant av boligbebyggelsen skal Snøporten etableres.

Snøporten blir et moderne bydelssentrum som vil tilfredsstille alle behov, og med det blir den nye bydelen ganske så komplett. Her kan du sette deg ned for å nyte en bedre restaurantmiddag, kikke etter det aller siste innen sportsutstyr eller kanskje ta en tur på ski midt i fellesferien.

Det store trekkplasteret i området blir nemlig SNØ. Her skal alle få oppleve skiglede, uansett ferdighetsnivå. Det blir ski bortover, nedover og i luftige svev. For beboerne i Lørenskog Stasjonsby gir SNØ en helt unik ski-in/ski-out-opplevelse selv hytteeiere ved landets beste alpinsentre kan være misunnelig på.

Gågater og møteplasser

I rolige gågater skapes det gode byrom, der møteplassene og tilbudene blir lett tilgjengelig på gateplan. Her vil du finne restauranter og serveringssteder til enhver anledning. I tillegg kommer spennende sportsbutikk-konsepter. Og for tilreisende vil hotellet, som blir den nærmeste naboen til SNØ, dekke behovet for losji og rekreasjon.

Midt blant den moderne bebyggelsen ligger Skårerødegården. På gårdstunet står en gammel låve som bygges om til en kulturkafé – et slags moderne bydelshus i gammel drakt.

Snøporten vil bli et sted for opplevelser og aktiviteter, side om side med helårs vinteridrett og yrende småbyliv.

Les mer om Snøporten her

Illustrasjoner RRA
Tilbake

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om prosjektene på Lørenskog Stasjonsby