Kort vei til alt du trenger i hverdagen

Kort vei til alt du trenger i hverdagen

Scroll for å lese mer

Forbehold om illustrasjoner med mer - Les mer

Det tas forbehold om feil i prospekt, nettside, annonser og illustrasjoner.

Alle illustrasjoner er utarbeidet basert på tegninger av fremtidige bygg. Illustrerte fasader vil kunne avvike fra ferdige bygg. Elementer og materialer i illustrasjonene kan avvike fra standardleveranse. Øvrige bygg, beplantning, vegetasjon og fellesarealer er ikke endelig prosjektert.

Naboeiendommer vises i enkelte illustrasjoner. Dette er for å vise prosjektets beliggenhet i forhold til eksisterende bygninger. Avvik kan forekomme.

Innvendig interiør som vises i illustrasjonene og på plantegningene er ikke en del av standardleveransen.

Se prospekt for øvrige forbehold.

Det er kun kjøpekontrakt med vedlegg som er bindende til kjøpet.

Bispelua har flott beliggenhet på en rolig og solfylt tomt på Mortensrud - perfekt for barnefamilier.

Bispelua ligger i et barnevennlig område, med flere barnehager i umiddelbar nærhet, og Mortensrud Skole under én kilometer unna. Utenfor rekkehuset får du en privat uteplass på bakkeplan og mellom rekkehusene blir det fine områder der barna kan leke.

SHOPPING OG KULTUR
På Mortensrud ligger kjøpesenteret Senter Syd. Her finner du over 30 butikker, apotek, vinmonopol, post i butikk, lege, tannlege, optiker og trenings-senter. Deichmanske bibliotek Bjørnholt skole ligger en kort sykkel- eller kjøretur unna. Biblioteket satser på familievennlige arrangementer, som brettspill-kveld, kortverksted, filmvisning og høytlesning.

KORT REISEVEI
Mortensrud T-banestasjon ligger 10 minutters gange fra Bispelua. Stasjonen er endestasjon på linje 3, og du bruker kun 24 minutter fra Mortensrud til Jernbanetorget. I tillegg ligger togstasjonen på Hauketo en drøy km unna.

TURGLEDE
For den turglade er mulighetene mange. Ta med hele familien på en søndagstur langs Ljanselva. Et nydelig turområde hvor dere kan se på flotte trær og lytte til vannet som renner nedover elven. På varme sommerdager kan turstien følges helt ned til Fiskevollbukta eller Hvervenbukta for en avkjølende dukkert.

MYE Å VELGE MELLOM
Både fotball og håndball er populære idretter, og her er klubbvalgene mange. Gymsaler og flerbrukshaller, som Klemtsrudhallen, er fullstappet ukedager som helg, med arrangementer i alle idretter, inkludert innebandy, turn, bordtennis og landhockey. I Mortensrud idrettspark finner du kunstgress-baner med fotballtrening for voksne og barn. Om vinteren blir det skøytebane på området. Klemetsrud idrettslag låner ut skøyter og ski fra en gratis utlånssentral.

Kun en liten km unna ligger T-banen. Mortensrud stasjon er endestasjon for Østensjøbanen.

På Senter Syd Mortensrud finner du tilsammen 37 butikker, vinmonopol, samt andre virksomheter som leger, tannleger, treningssenter, optiker, med mer.

Kun få meter unna rekkehusene ligger nærmeste busstopp, Kantarellen legesenter.

Det er flere barnehager i nærmiljøet rundt Bispelua rekkehus

Mortensrud skole er en barneskole på Mortensrud. Det er klasser fra 1. til 7. trinn.

Lofsrud skole er en ungdomsskole på Lofsrud. Det er klasser fra 8. til 10. trinn.

Visning innflyttingsklart rekkehus

Alle rekkehusene på Bispelua er ferdigstilt. Ta kontakt for avtale om visning. Kun 1 rekkehus igjen!

Vi tar corona-problematikken på alvor og følger myndighetenes retningslinjer for trygg visning. Les mer her om hvilke forhåndsregler vi tar for å unngå smittespredning. 

Foretrekker du heller visning via video, tilrettelegger vi gjerne for det. 

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Bispelua rekkehus