Visninger og boligkjøp etter coronautbruddet

Visninger og boligkjøp etter coronautbruddet

Scroll for å lese mer

Selvaag Bolig følger helsemyndighetenes retningslinjer for smittevern. Vi legger til rette for at du trygt kan kjøpe ny bolig uten smittefare.


Vi holder minst to meters avstand og ønsker velkommen med et smil, men uten å håndhilse! Vi bruker munnbind og oppfordrer deg til å gjøre det samme.

Vi reiser til visning på en måte som ikke utsetter andre for unødvendig smitterisiko, og oppfordrer våre kunder til å gjøre det samme.

Visning tilrettelegges for god håndhygiene med antibac eller utdeling av engangshansker ved ankomst.

Vi ber om at du avstår fra visning hvis du er i karantene eller har symptomer på korona-smitte. Ring selger ved usikkerhet, slik at vi kan finne andre måter å vise deg boligen på.

Ønsker du ikke komme på visning, sender vi gjerne all informasjon digitalt. Vi kan så "møtes" på telefon eller video for gjennomgang.

Kjøpetilbud og kjøpekontrakter kan signeres digitalt. Trykte prospekter byttes ut med digitale.

Vi forholder oss hele tiden til helsemyndighetenes retningslinjer, og gjør oppmerksom på at disse kan bli endret på kort varsel.

For annonserte visninger ber vi om din påmelding i forkant. Du finner påmeldingsknapp på nettsiden og i FINN-annonsene. Du kan også ta kontakt med oss direkte på telefon eller e-post. 

Velkommen til alternativ visning

Dersom du ikke kan eller ønsker å stille på visning, møter vi deg gjerne i en videosamtale (FaceTime eller tilsvarende). Vi har laget filmer for å illustrere hvordan det kan foregå - klikk her for å snurre film.

Om boligkjøpet

Selger gjør oppmerksom på at utbruddet av coronaviruset har endret forutsetningene for å estimere ferdigstillelsestidspunkt iht. salgsprospektet. Forutsatt fremdrift for inngåelse av totalentreprisekontrakt, prosjektering, byggetid offentlig saksbehandling osv. vil kunne bli påvirket av den rådende situasjonen og derved medføre forsinket overtakelsestidspunkt av Deres leilighet. Selger tar derfor forbehold om at angitt ferdigstillelsestidspunkt i salgsmaterialet blir utsatt i tid.

Tilbake