Visninger og boligkjøp under koronapandemien

Visninger og boligkjøp under koronapandemien

Scroll for å lese mer

Selvaag Bolig følger helsemyndighetenes retningslinjer for smittevern. Vi legger til rette for at du trygt kan kjøpe ny bolig uten smittefare.

Vi holder minst to meters avstand og ønsker velkommen med et smil, men uten å håndhilse. Vi bruker munnbind og oppfordrer deg til å gjøre det samme.

Vi reiser til visning på en måte som ikke utsetter andre for unødvendig smitterisiko, og oppfordrer deg til å gjøre det samme.

På visning tilrettelegger vi for god håndhygiene, med antibac eller utdeling av engangshansker ved ankomst.

Det er viktig at du ikke går på visning hvis du er i karantene eller har symptomer på COVID-19. Ring selger, så finner vi andre måter å vise deg boligen på.

Hvis du ikke ønsker å komme på visning, sender vi gjerne all informasjon digitalt. Vi kan så «møtes» på telefon eller video og ta en gjennomgang.

Kjøpetilbud og kjøpekontrakter kan signeres digitalt. Trykte prospekter byttes ut med digitale.

Vi forholder oss hele tiden til helsemyndighetenes retningslinjer, og gjør oppmerksom på at disse kan bli endret på kort varsel.

For annonserte visninger ber vi om at du melder deg på i forkant. Du finner påmeldingsknapp på nettsiden for boligprosjektet og i FINN-annonsene. Du kan også ta kontakt med oss direkte på telefon eller e-post.

Velkommen til alternativ visning

Dersom du ikke kan eller ønsker å gå på visning, møter vi deg gjerne i en videosamtale (FaceTime eller tilsvarende). Vi har laget filmer for å illustrere hvordan det kan foregå – snurr film.

Om boligkjøpet

Selger gjør oppmerksom på at koronapandemien har endret forutsetningene for å estimere ferdigstillelsestidspunkt i henhold til. salgsprospektet. Forutsatt fremdrift for inngåelse av totalentreprisekontrakt, prosjektering, byggetid, offentlig saksbehandling og annet vil kunne bli påvirket av den rådende situasjonen og derved medføre forsinket overtakelsestidspunkt. Selger tar derfor forbehold om at angitt ferdigstillelsestidspunkt i salgsmaterialet blir utsatt i tid.

Tilbake