Et bekymringsfritt liv?

Et bekymringsfritt liv?

Serviceselskapet Selvaag Pluss Service er ansvarlig for driften av Plusskonseptet. De ansetter vertskap, ivaretar innredninger og inventar og har ansvar for tilsyn og rengjøring av serviceområdet. 

SLIK FUNGERER SERVICETILBUDET
Serviceområdet er tilgjengelig fra kl 06-24 hver dag og vertskapet er tilstede til faste tider alle hverdager. De formidler ulike tjenester, passer på at du i lobbyen finner dagens aviser, magasiner, at internett fungerer og at du alltid finner kaffe og te tilgjengelig.

Vertskapet vil også i samarbeid med beboerne ta initiativ til ulike opplevelser og sosiale aktiviteter i form av mat- og vinkurs, treningsgrupper, temakvelder, teater og kulturtilbud, reiser eller annet. Pluss Basis er ditt faste servicetilbud som inngår i den månedlige serviceavgift. I tillegg vil du få tilbud om en Pluss Meny som eksempelvis rengjøring, skjorteservice og tøyvask, bilpleie, mm. Du velger selv i hvilken grad du ønsker å benytte deg av disse tilbudene. Dette er tjenester som bestilles og betales etter forbruk.

Om du ikke er innom resepsjonen kan alle tjenester bestilles via telefon, e-post eller egen nettside og faktureres deg i etterkant.

Tilbake