Sentralt, grønt og solrikt i Bergen

Sentralt, grønt og solrikt i Bergen

Scroll for å lese mer

Forbehold om illustrasjoner med mer - Les mer

Det tas forbehold om feil i prospekt, nettside, annonser og illustrasjoner.

Alle illustrasjoner er utarbeidet basert på tegninger av fremtidige bygg. Illustrerte fasader vil kunne avvike fra ferdige bygg. Elementer og materialer i illustrasjonene kan avvike fra standardleveranse. Øvrige bygg, beplantning, vegetasjon og fellesarealer er ikke endelig prosjektert.

Naboeiendommer vises i enkelte illustrasjoner. Dette er for å vise prosjektets beliggenhet i forhold til eksisterende bygninger. Avvik kan forekomme.

Innvendig interiør som vises i illustrasjonene og på plantegningene er ikke en del av standardleveransen.

Se prospekt for øvrige forbehold.

Det er kun kjøpekontrakt med vedlegg som er bindende til kjøpet.

Vi planlegger nye boliger med Selvaag Bolig's Plusskonsept® sentralt i Bergen. Boligene og serviceområdet skal bygges ved Solheimsvatnet, og som del av utbyggingen kommer det nytt parkområde og en barnehage.

Plusskonseptet® fra Selvaag Bolig er leiligheter av høy standard og med noe ekstra: i tilknytning til leilighetene bygger vi et serviceområde som beboerne har eksklusiv tilgang til. Her får man egen lounge med kaffebar og ferske aviser, velutstyrt trimrom, flere tilgjengelige gjesterom, møterom, selskapslokale med storkjøkken og betjent resepsjon.

Serviceområdet betjenes av en heltidsansatt vert eller vertinne, som hjelper med store og små tjenester - fra skjorterens til hundepass. 
Livet i Plusskonseptet® skal være litt enklere. Ved å kombinere service og opplevelser legger Selvaag Pluss forholdene til rette for en innholdsrik og bekymringsfri hverdag. Les mer om Selvaag Bolig's Pluss - det originale servicekonseptet her.

Beliggenheten til boligene blir noe for seg selv, med 200 meter til nye Kronstad Bybanestopp - som er fem stopp unna sentrum og et stopp unna Haukeland. Boligene vender seg inn mot den nye parken og idylliske Solheimsvatnet, som blir nærmeste nabo.

Link Arkitekter tegner i disse dager ut et grønt, miljøvennlig og tiltalende boligprosjekt - vi gleder oss til å se detaljene vokse frem!

Vi planlegger for salgsstart tidlig høst 2024.

 

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Solheimsvatnet Pluss

Aktuelt