Pallplassen – vid utsikt fra skogkanten

Pallplassen – vid utsikt fra skogkanten

Scroll for å lese mer

Forbehold om illustrasjoner med mer - Les mer

Det tas forbehold om feil i prospekt, nettside, annonser og illustrasjoner.

Alle illustrasjoner er utarbeidet basert på tegninger av fremtidige bygg. Illustrerte fasader vil kunne avvike fra ferdige bygg. Elementer og materialer i illustrasjonene kan avvike fra standardleveranse.
Øvrige bygg, beplantning, vegetasjon og fellesarealer er ikke endelig prosjektert.

Naboeiendommer vises i enkelte illustrasjoner. Dette er for å vise prosjektets beliggenhet i forhold til eksisterende bygninger. Avvik kan forekomme.

Innvendig interiør som vises i illustrasjonene og på plantegningene er ikke en del av standardleveransen.

Se prospekt for øvrige forbehold.

Det er kun kjøpekontrakt med vedlegg som er bindende til kjøpet.

Nye leiligheter med god takhøyde.

På toppen av Lørenskog Stasjonsby, med vid utsikt over landskapet rundt, skal Selvaag Bolig bygge ca 290 lysrike leiligheter fordelt på 12 bygg. Her vil du bo du tett på naturen, samtidig som det er gåavstand til Lørenskog stasjon.

For at du skal få så gode lysforhold og så variert utsikt som mulig, har arkitekten tegnet husene slik at de fleste leilighetene blir hjørneleiligheter med lysinfall fra to eller tre sider. Takhøyden på 2,6 meter og de store vindusflatene vil også slippe inn ekstra mye lys.

– Leilighetene er tilrettelagt så du skal kunne se gjennom og ut av leiligheten så mange steder som mulig. Vi har dermed gjenskapt litt av den følelsen du får når du klatrer opp på en liten knaus i skogen og kan skue ut over landskapet. Arkitekt Simon Krohn-Hansen

Les arkitektens tanker om Pallplassen

Leilighetene på Pallplassen

Husene på Pallplassen vil bestå av en god miks av 2-, 3- og 4-roms leiligheter. Alle leilighetene får 1-stavs parkett, og selvsagt egen uteplass i form av terrasse, balkong eller takterrasse. Boligene blir listefrie, og du kan velge mellom 3 ulike kjøkkenfronter og 3 flisetyper på badet uten ekstra kostnad.

Med skogen som nærmeste nabo

På Pallplassen kan du ta på deg turskoene eller skiene hjemme og gå rett ut i skogen. Rundt husene blir det dessuten store uteområder der vi henter inn den naturlige vegetasjonen i området. Et flott trappeanlegg vil føre ned til en felles allmenning, der det kommer festplass, torg og amfi. På lekeplassene bruker vi naturens egne materialer i lekeapparatene.

– De store og små krokene blir naturlige samlingsplasser, både i hverdagen og til fest. Hele dette området blir et skikkelig blikkfang. Landskapsarkitekt Kjersti Erlandsen Tofte

Les hva landskapsarkitekten sier om uteområdene

Dette får du også på Pallplassen

  • Underjordisk garasjeanlegg for biler og sykler, med heis opp til alle etasjer
  • Kombinert smørebod og sykkelverksted
  • Gåavstand til barnehage, skole, butikker, spisesteder og kollektivknutepunkt
  • Gåavstand til det innendørs skianlegget SNØ
  • Kort vei med tog til Oslo og Lillestrøm

Velkommen til visning!


Vi avholder for tiden ikke fellesvisninger. Vi møter deg gjerne for privat visning. Bruk skjema for visningspåmelding, eller kontakt oss for avtale.

Foretrekker du digital visning, tilrettelegger vi gjerne for det. Meld deg på via visningspåmelding, så kontakter vi deg for et videomøte.

Vi har fått nytt visningssenter og det ligger nå i Ødegårds vei 48. Her kan du se modell av husene/prosjektene og få mer informasjon om prosjektet.

Vi tar corona-problematikken på alvor og følger myndighetenes retningslinjer for trygg visning. Les mer her om hvilke forhåndsregler vi tar for å unngå smittespredning. 

 

Kontakt:

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Pallplassen

Boligprosjektene på Lørenskog Stasjonsby