Pallplassen ligger høyt og fritt med vidt utsyn

Pallplassen ligger høyt og fritt med vidt utsyn

Scroll for å lese mer

Forbehold om 3D illustrasjoner - Les mer

Det tas forbehold om feil i prospekt, nettside, annonser og illustrasjoner.

Alle illustrasjoner er utarbeidet basert på tegninger av fremtidige bygg. Illustrerte fasader vil kunne avvike fra ferdige bygg. Elementer og materialer i illustrasjonene kan avvike fra standardleveranse.
Øvrige bygg, beplantning, vegetasjon og fellesarealer er ikke endelig prosjektert.

Naboeiendommer vises i enkelte illustrasjoner. Dette er for å vise prosjektets beliggenhet i forhold til eksisterende bygninger. Avvik kan forekomme.

Innvendig interiør som vises i illustrasjonene og på plantegningene er ikke en del av standardleveransen.

Se prospekt for øvrige forbehold.

Det er kun kjøpekontrakt med vedlegg som er bindende til kjøpet.

Pallplassen er et nytt boligprosjekt på Lørenskog Stasjonsby. Her planlegges det 12 bygg med til sammen ca 290 leiligheter.

Pallplassen ligger høyt og fritt med vidt utsyn i åsen bak Luhr skole.

Prosjektet får store og flotte uteområder hvor den naturlige vegetasjonen fra omkringliggende landskap hentes inn mellom bebyggelsen, og terrenget bygges opp for å danne furukoller på hvert tun. Utearelene til Pallplassen er utformet med gode, mangfoldige oppholdsplasser, og områder for lek og rekreasjon.

Arkitekten har vært opptatt av å skape både gode boliger og uteområder. De arkitektoniske grepene som er gjort gir byggene flere hjørner som igjen gir mange leiligheter to- og tresidig utsyn. Det har verdifull betydning for bokvaliteten.

Trinn 1 med hus B og C er i salg. Her er det en god miks av leilighetsstørrelser, fra 2-roms på 37,5 kvm til 4-roms på 118 kvm. Alle leilighetene får privat uteplass i form av markterrasse, balkong eller takterrasse. Det blir garasjeanlegg under husene med heis opp til alle leilighetesplan. I tillegg vil fremtidige beboere nyte godt av et kombinert smørebod og sykkelverksted.

Velkommen til visning!


Vi avholder for tiden ikke fellesvisninger. Vi møter deg gjerne for privat visning. Bruk skjema for visningspåmelding, eller kontakt oss for avtale.

Foretrekker du digital visning, tilrettelegger vi gjerne for det. Meld deg på via visningspåmelding, så kontakter vi deg for et videomøte.

Vårt visningssenter ligger i Ødegårds vei 10. Her kan du se modell av husene/prosjektene og få mer informasjon om prosjektet.

Vi tar corona-problematikken på alvor og følger myndighetenes retningslinjer for trygg visning. Les mer her om hvilke forhåndsregler vi tar for å unngå smittespredning. 

 

Kontakt:

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Pallplassen

Boligprosjektene på Lørenskog Stasjonsby