Lørenskog Stasjonsby

Visninger

Meld interesse her

Scroll for å lese mer

Landlig og tilbaketrukket, men likevel sentralt beliggende mellom Oslo og Lillestrøm, ligger Lørenskog Stasjonsby. Her er det lettvint å leve og bo – samtidig som du med toget kun er en liten podcast unna Oslo sentrum.

Lørenskog Stasjonsby føles som en rolig og harmonisk base – hvor det er kort vei til det meste du trenger. Mellom boligene er det gårdstun og grønne parker, med varierte oppholdsarealer du kan finne roen i. For barnefamilier finnes både splitter nye Luhr skole og Framtia barnehage innen gangavstand.

I utbyggingen av Lørenskog Stasjonsby har Selvaag Bolig lagt vekt på å skape et mangfold, både når det gjelder type boliger og i utformingen. Dagligvarebutikken er strategisk plassert ved portalen inn til området. De frodige grøntområdene er tilrettelagt for både aktivitet og ferdsel. Alt vitner om at det skal være godt og enkelt å leve her.

Vi gleder oss til SNØ, verdens råeste helårsarena for snøopplevelser, åpner i 2020. SNØ blir nabo til Lørenskog Stasjonsby og vil by på perfekte forhold for langrenn, alpint og freeski.

Lørenskog Stasjonsby består av flere delfelt og ved ferdigstillelse vil stasjonsbyen bestå av over 1000 nye boliger i ulike varianter og størrelser.

Silkeføret kommer snart for salg! Les mer

Boligprosjektene på Lørenskog Stasjonsby

Snølia

Lørenskog Stasjonsby

Snølia

Snølia

Snølia ligger akkurat der landskapet begynner å skrå opp mot åssiden og blir liggende i et bratt terreng. Det gjør at byggets form og funksjon er skreddersydd til tomtens karakteristikker.

Les mer
Tribunen

Lørenskog Stasjonsby

Tribunen

Tribunen

Tribunen ligger luftig til i den øverste delen av Lørenskog Stasjonsby, i terrenget opp mot Haneborgåsen. Byggenes plassering gir gode solforhold og en behagelig avstand til øvrig bebyggelse.

Les mer

Lørenskog stasjon

Rema1000

Pizzabakeren

Lørenskog Hus

Triaden og Metro kjøpesenter

Kjenn folkebad

Velkommen til visning i visningshuset i Ødegårds vei 10, 1470 Lørenskog

Ta gjerne kontakt for privat avtale hvis ikke tidspunktene passer.

Visninger

Kontakt:

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om prosjektene på Lørenskog Stasjonsby

Aktuelt