Her bor du med ski-in/ski-out hele året

Her bor du med ski-in/ski-out hele året

Scroll for å lese mer

I januar 2020 åpnet SNØ - verdens råeste helårsarena for snøopplevelser rett ved Lørenskog Stasjonsby. Med en størrelse på 40 000 kvm vil det være en arena med perfekte forhold for langrenn, alpint og freeski.

SNØ inneholder både langrennsløyper og alpinbakke, som gjør det mulig å stå på ski året rundt. SNØ vil favne bredt, og dekke behovene til både barn, mosjonister, bredde- og toppidrettsutøvere. Her kan du ta med barna på en hyggelig dag i bakken, eller dra innom etter jobb for en treningsøkt i langrennsløypene.

Du kan også ta en velfortjent matpause før du setter utfor bakken igjen. Her kan du blant annet velge mellom italiensk pizza, sushi og ferske bakevarer.

2020-2-26_Rammelaus_Snø_20 (1).jpg

Verdens råeste helårsarena for snøopplevelser

SNØ har ambisjoner om å bli verdens råeste helårsarena. Alpinbakken har en lengde på 500 meter og en bredde på mellom 40 og 100 meter. Høydeforskjellen er på ca. 90 meter, og hellingen på oppmot 40 prosent. Det er tre heiser, en stolheis, koppheis og bånd for de minste. SNØ har også ha en småkupert langrennsløype på 1,5 km. 

Les mer om SNØ

Skjermbilde 2023-08-01 kl. 12.11.36.png

Snøbyen: En ny bydel

I tilknytning til SNØ skal en helt ny bydel bygges. Her kommer det hotell, restauranter, serveringssteder, butikker, skiservice, leiligheter, undervisning, kontorer, og en næringsklynge relatert til kulde, vinter og snø.

Les mer om Snøbyen her

Stredet sørover_SNØ-illustrasjon-arkitektene Fosse-Aasen AS .jpg

Thon Hotel SNØ

Inviter venner og familie på besøk til det splitter nye Thon Hotel Snø i Lørenskog, med helårsarenaen SNØ vegg i vegg.

Thon-Hotel-Snø-Fasade-6_foto Espen Grønli.jpg

Lørenskog Stasjonsby

Lørenskog Stasjonsby føles som en rolig og harmonisk base – hvor det er kort vei til det meste du trenger. Mellom boligene er det gårdstun og grønne parker, med varierte oppholdsarealer du kan finne roen i. For barnefamilier finnes både nye Luhr skole og Framtia barnehage innen gangavstand.

Her vil du bo du tett på naturen, samtidig som det er gåavstand til Lørenskog stasjon, og dermed kun er kort togtur unna Oslo og Lillestrøm.

Kunne du tenke deg å bli nabo ved SNØ?
Les mer om Lørenskog Stasjonsby her.

1292-21-SEL-e-02_Aerial_R03_web.jpg

Tilbake

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om prosjektene på Snøbyen