Rådhushagen - det gode liv i Ski sentrum

Rådhushagen - det gode liv i Ski sentrum

Scroll for å lese mer

Forbehold om illustrasjoner med mer - Les mer

Det tas forbehold om feil i prospekt, nettside, annonser og illustrasjoner.

Alle illustrasjoner er utarbeidet basert på tegninger av fremtidige bygg. Illustrerte fasader vil kunne avvike fra ferdige bygg. Elementer og materialer i illustrasjonene kan avvike fra standardleveranse. Øvrige bygg, beplantning, vegetasjon og fellesarealer er ikke endelig prosjektert.

Naboeiendommer vises i enkelte illustrasjoner. Dette er for å vise prosjektets beliggenhet i forhold til eksisterende bygninger. Avvik kan forekomme.

Innvendig interiør som vises i illustrasjonene og på plantegningene er ikke en del av standardleveransen.

Se prospekt for øvrige forbehold.

Det er kun kjøpekontrakt med vedlegg som er bindende til kjøpet.

Rådhushagen er et nytt boligprosjekt i sentrum av Ski.

Midt i Ski sentrum skal Selvaag Bolig og AF Eiendom bygge 179 leiligheter fordelt på 10 bygg. Her blir spennende arkitektur, høy standard og gode solforhold sentrale stikkord.

Rådhushagen vil bestå av alt fra kompakte 2-romsleiligheter til romslige familieboliger over to plan. Alle leilighetene har ideelle lysforhold og egen uteplass i form av terrasse, balkong eller takterrasse. Boligene har bad og kjøkken av god kvalitet og planløsninger skreddersydd for ulike drømmer og behov.

– Vi har tilrettelagt for en viss fleksibilitet i alle leilighetene, siden behovene våre ofte endrer seg over tid. Beboerne kan for eksempel velge om de vil beholde eller ta bort et av soverommene, forteller arkitekt Jenny Andersson.

Les arkitektenes tanker om Rådhushagen

Skapt for god glid i hverdagen

Enkel logistikk, lure løsninger og lekre uteplasser – livet i Rådhushagen skal være preget av en enkel tilværelse. Unikt for boligprosjektet er de mange praktiske fellesfasilitetene. Her er det tilrettelagt for en friksjonsfri hverdag, med alt fra sykkelverksted og smørebod til et eget «Pick-up-Point» for varer og pakker.

– Vi har også spart noen arealer ­– de skal de kommende beboerne få være med på å utforme, sier assisterende prosjektsjef Emma Evensen Lie Olsen.

Les prosjektsjefenes tanker om Rådhushagen

 

Tett på det grønne

I Rådhushagen bor du i umiddelbar nærhet til alt Ski har å by på av butikker, serveringsteder og kulturtilbud, samtidig som du enkelt kan trekke deg tilbake i lune omgivelser.

Gårdsrommet ligger vestvendt til og vil bade i sol på varme sommerdager. Takene får hyggelige fellesområder med supre muligheter for å dyrke både grønnsaker og gode relasjoner.

– Rådhushagen blir et veldig frodig boligprosjekt. Her skal det være lett å koble seg på det grønne, midt i et levende sentrum, sier landskapsarkitekt Linda Sannerød.

Les hva landskapsarkitekten sier om uteområdene

Dette får du også i Rådhushagen

  • Underjordisk garasjeanlegg for biler og sykler, med heis opp til alle etasjer.
  • Kombinert smørebod og sykkelverksted.
  • Gangavstand til barnehage, skole, butikker, spisesteder og kollektivknutepunkt.
  • Gangavstand til Ski Storsenter.
  • Kort vei med tog til Oslo.

Tomten ligger mellom Kirkeveien og Skoleveien, mellom Ski ungdomsskole og den planlagte nye videregående skolen. 

Reguleringen er godkjent og arbeidet med rammesøknad er i gang. Registrer deg som interessent og vi holder deg oppdatert fram mot salgsstart.

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Rådhushagen

Aktuelt