Interiørstiler - Nordisk, Klassisk og Kreativ

Interiørstiler - Nordisk, Klassisk og Kreativ

Scroll for å lese mer

Sammen med WOOD arkitektur + design har vi satt sammen tre ulike interiørstiler som vil sette et unikt preg på ditt nye hjem. Du vil i enkelte boligprosjekter kunne velge kostnadsfritt mellom tre ulike interiørstiler: Nordisk, Klassisk og Kreativ.

Interiørstilene inneholder ulike vegg- og himlingsfarger, kjøkkenfronter, benkeplater og håndtak på kjøkken. Istedenfor konseptfarge kan hvit farge velges som himlingsfarge. Standard hvit farge er da S-0502-Y. Dersom hvit himling ønskes, leveres dette i hele leiligheten. Der himling og vegger leveres i samme farge leveres dette med samme glans.

Mot en ekstra kostnad vil det også være mulig å velge produkter på tvers av konseptene, samt tilvalg som komplementerer interiør-stilene.

På de neste sidene finner du moodboards som inspirasjon til de ulike interiørstilene. De endelige produktvalgene vil foreligge i god tid før tilvalgsprosessen starter.

Interiørstil: Nordisk

En lys, minimalistisk interiørstil som fokuserer på åpne rom og enkelhet i sitt uttrykk. Funksjonalisme og naturmaterialer som tre, sten og stoffer i lin og ull står i fokus.

Nordisk 1.jpg

Den nordiske interiørstilen. Illustrasjonen er kun til inspirasjon, de faktiske produktvalgene vil ikke nødvendigvis samsvare med bildene.

Interiørstil: Kreativ

Den kreative paletten består av vel utvalgte kulører og flerfarget terrazzo som er med på å skape en stil i tiden. Fargene går godt til hverandre både som matchende kontraster i tillegg til ton-i-ton.

Kreativ 1.jpg

Den kreative interiørstilen. Illustrasjonen er kun til inspirasjon, de faktiske produktvalgene vil ikke nødvendigvis samsvare med bildene.

Interiørstil: Klassisk

En eksklusiv og tidløs palett med duse og dempede nyanser som
gir interiøret dybde. Den klassiske paletten er en avslappet og
komfortabel stil som skaper et sofistikert uttrykk.

Klassisk 1.jpg

Den klassiske interiørstilen. Illustrasjonen er kun til inspirasjon, de faktiske produktvalgene vil ikke nødvendigvis samsvare med bildene.

Finn din drømmebolig

Alle flater er nye og malt i de fargene du liker best - ingen skjulte skader. Boligen kommer med 5 års reklamasjonsrett, og hos Selvaag Bolig har du tilgang til et kundesenter gjennom hele perioden. Vi bygger etter siste tekniske standard, som i praksis betyr lave vedlikeholdskostnader, sunt inneklima og lave energikostnader.

Les mer: 5 gode grunner til å kjøe ny bolig

Tilbake