Oppdag nye Lørenskog: Et urbant bysentrum rett utenfor Oslo

Oppdag nye Lørenskog: Et urbant bysentrum rett utenfor Oslo

Scroll for å lese mer

Med sine 44 000 innbyggere opplever Lørenskog en formidabel vekst, og posisjonerer seg raskt som en av Norges mest voksende kommuner. Denne perlen, beliggende rett utenfor Oslo, er nå i ferd med å få et nytt levende bysentrum. Her bor du nær Oslos pulserende liv, mens du samtidig kan nyte godt av et roligere tempo, et sterkt lokalmiljø og nærhet til naturen.

Til tross for sine mange innbyggere, har Lørenskog lenge manglet et sentrum. Stedet har vært preget av to store kjøpesentre og trafikerte bilveier mellom. Nå bygger vi flere boliger og utvider bysentrumet. Velkommen til nye Lørenskog og vårt boligprosjekt Skårerbyen.

Ny bygate med bilfrie veier og grønne parker

Skårersletta gjennomgår en betydelig transformasjon for å bli en hyggelig bygate med trygge forhold for gående, syklister og kollektivtransport. Dette initiativet kommer som en respons på den økende befolkningsveksten i Lørenskog. Planene inkluderer blant annet brede fortau på begge sider av veien og opphøyde sykkelbaner.

Det vil være trær på begge sider av Skårersletta, noe som gir gaten et grønt preg, samtidig som det bidrar til å separere fotgjengerne fra sykkel- og biltrafikken. Det er også bygget snøsmelteanlegget for oppvarming av fortau og sykkelbane.

Skårerbyen vil få trivelige møteplasser og folkeliv. Illustrasjon Skårerbyen, Selvaag Bolig.

Arbeidet i Skårersletta pågår over to etapper og første del av prosjektet er nå overlevert fra entreprenør. Skårersletta er utviklet til å bli en hyggelig sentrumsgate med trivelige møteplasser, aktivitet og folkeliv. De som går og sykler skal komme seg trygt og enkelt fram og det skal bli et attraktivt kollektivtilbud i området.

Les mer: Fra asfalt til grønt sentrum på Skårer.

901Skårersletta.jpg

Triaden: En møteplass for fellesskapet

I hjertet av Skårerbyen finner du Triaden, et kjøpesenter som nylig har gjenåpnet i en ny og moderne drakt. Med en blanding av butikker, spisesteder og opplevelser, har senteret blitt et naturlig samlingspunkt for lokalsamfunnet i Lørenskog. 

Opplevelser skal gå hånd i hånd med shopping på nye Triaden. Trampoline- og aktivitetssenter på 2800 kvm, flerbrukshall, park og nye butikker er blant nyhetene. Triaden skal være stedet man drar til og møtes på når man ikke er hjemme eller på jobb.

Les mer: Dette er Triaden kjøpesenter.

Samtidig er området rundt kjøpesenteret i rask utvikling. Med planer om å huse ca. 8000 nye innbyggere innenfor en radius på 600 meter, er det tydelig at dette er området for deg som vil bli en del av nye Lørenskog.

Triaden liv og røre-mat og spill.jpgNyåpnede Liv og Røre på Triaden byr på en kombinasjon av spisesteder, uteservering, selskapslokale, barer, spill og aktiviteter for hele familien.

En oase for friluftsliv og naturopplevelser

Lørenskogs sjarm stopper ikke ved urban utvikling; områdets nærhet til Østmarka gir deg et unikt utgangspunkt for naturopplevelser hele året. Her finner du uendelige turstier, fiskevann og vinteraktiviteter. Ingar Skjørland Bolkesjø, prosjektselger i Selvaag Bolig, forteller mer om hva Lørenskog har å by på:

– Å vokse opp i Lørenskog har gitt meg en unik nærhet til både natur og kultur. Her har vi fantastiske muligheter for sykkel- og fisketurer om sommeren, samt endeløse kilometer med skiløyper om vinteren. Lysløypa som starter i Vallerudveien er bare en drøy kilometer unna Skårerbyen.

vinter-marka-pexels.jpgLørenskog har mange flotte langrennsløyper å velge blant i fantastiske Østmarka.

Mer bolig for pengene i Skårerbyen

Med sitt inkluderende fellesskap, presenterer Skårerbyen seg som et perfekt valg for deg som ønsker kvalitet og trivsel, med det beste fra to verdener. Den raske veksten og utviklingen i Lørenskog gir en spennende urban dynamikk.

– I Skårerbyen kan du leve et moderne liv, med både naturen og bylivet tett på. Og ikke minst, her får du virkelig mer valuta for pengene, avslutter Ingar. 

Ingar.jpgIngar Skjørland Bolkesjø, prosjektselger i Selvaag Bolig, kjenner godt til Lørenskog og alt området har å by på.

I et boligmarked med generelt høye priser, har Lørenskog fortsatt et lavere prisnivå enn Oslo, selv om det ikke er lang avstand mellom. Ingar forteller videre at Skårerbyen i Lørenskog har vært et svært populært prosjekt helt fra starten av, der de som allerede har flyttet inn trives godt.

Les mer og se ledige leiligheter i Skårerbyen her.

Vil du vite mer om Skårerbyen? Ikke nøl med å ta kontakt med oss!

Tilbake

Vil du vite mer om Skårerbyen?

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om prosjektene på Skårerbyen