Nye sentrumsboliger ved ny bypark i Lørenskog

Skårerbyen vokser videre: nye boliger for salg!

Utbyggingen av Skårerbyen vil bli et viktig bidrag til det etterlengtede Lørenskog sentrum! Den nye byparken skal bli på ca 15.000 kvm, og vil inkludere bl.a. fotballbane og volleyballbane. Skårersletta skal ombygges til en attraktiv bygate. Gata skal fungere som sentralområdets "ryggrad", og være en kobling mellom grønnstruktur, parker, torg og andre møteplasser. Her planlegges det butikker og cafeer på gateplan, noe som vil legge grunnlaget for et trivelig gateliv. 

Med utbyggingen bidrar Selvaag Bolig til en positiv og etterlengtet endring av lager- og logistikkområdet på Skårer. Asfalt fjernes og erstattes med park og grønne bilfrie utearealer - for alle de som bor på Skårer og for de som skal flytte til. Utbyggingen av Skårerbyen skaper nye forbindelser og snarveier gjennom området for gående og syklende, og sørger for økt barnehagedekning og varierte tjenestetilbud. De nye beboerne i Skårerbyen vil flytte til et nabolag med ekstra fellesarealer og sosiale møteplasser, både inne og ute. Et trygt naboskap med løsninger som gjør hverdagene enklere og fritiden mer behagelig. 

Utbyggingen av både boligfeltet og parken vil skje etappevis. Byggestart er vedtatt på de fire første husene.

Regjeringen har lempet på boliglånsforskriften og vil gjøre det enklere for flere unge mennesker å kjøpe bolig.

Selvaag Bolig ønsker å bidra: Vi senker forskuddet på alle våre boliger til 50 000 kroner og gir deg hvitevarene inkludert i prisen.

Tilbudet gjelder for nye kjøpere som er mellom 18 og 34 år som planlegger å bo i leiligheten selv. Det må fremlegges finansieringsbevis for hele kjøpesummen.

Løkkatunet: hus 5

Skårerbyen

Løkkatunet: hus 5

Løkkatunet: hus 5

Vi starter straks salget av Hus 5, siste hus for salg rundt Løkkatunet i Skårerbyen. Huset vil ligge inntil parken, og ha balkong eller terrasse mot parken eller mot et grønt og bilfritt gårdsrom.

Les mer

Kampanje- og visningsinfo!

Vårt visningslokale ligger på tomten, Skårersletta 45. 

Salgsstarten vil bli gjennomført på en liten annerledes måte enn tidligere. I stedet for en felles salgsstartsvisning inviterer vi til private visninger hele fredag 3. april. Ta kontakt med selger for å avtale tidspunkt. Du kan enten møte oss en til en, eller avtale gjennomgang over telefon eller Facetime.

Boligtilbud til de unge:

Regjeringen har lempet på boliglånsforskriften og vil gjøre det enklere for flere unge mennesker å kjøpe bolig.
Selvaag Bolig ønsker å bidra:Vi senker forskuddet på alle våre boliger til 50 000 kroner og gir deg hvitevarene inkludert i prisen. Ta kontakt for mer informasjon og betingelser. 

 

 

 

 

Kontakt:

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om prosjektene på Skårerbyen

Aktuelt