Stille og solrikt ved ny bypark på Ensjø

Pris:

Fra 3 450 000

Rom:

2 - 4 rom

Areal:

39 - 91 kvm

Bo med ny bypark som nærmeste nabo? Nye, fine leiligheter med generøs takhøyde og store vindusflater.

Det nye boligkvartalet vil ligge stille og rolig til, innerst i Stålverkskroken. Boligene vil ligge i nærheten av Tiedemannsparken, lekeplasser, turveier og bekkedrag. Det er kort vei til barnehage og skole. En barnehage er allerede i drift, og på nabotomten planlegges det ny barnehage. Det er gangavstand til T-banestasjonene på Ensjø og Hasle, med tilsammen 5 T-banelinjer. 

Boligprosjektet utvikles i et samarbeid mellom FERD og Selvaag Bolig.

Boligfeltet består av fire hus - de to første ligger ute for salg idag. Vi gjør nå klar for salg av Hus C - salgsstart om få uker!

Regjeringen har lempet på boliglånsforskriften og vil gjøre det enklere for flere unge mennesker å kjøpe bolig.

Ferd og Selvaag Bolig ønsker å bidra: Vi senker forskuddet på alle våre boliger til 50 000 kroner og gir deg hvitevarene inkludert i prisen.

Tilbudet gjelder for nye kjøpere som er mellom 18 og 34 år som planlegger å bo i leiligheten selv. Det må fremlegges finansieringsbevis for hele kjøpesummen.

Kampanje- og visningsinfo!

Vårt salgslokale ligger i Sigurd Hoelsvei 96 (innkjøring fra Ensjøveien).

Vi er fortsatt tilgjengelige for private visninger. Les mer her om hvilke forholdsregler vi tar for å unngå smittespredning.

Vi kan også gjøre en avtale om virtuell visning. Vi avtaler da et tidspunkt hvor selger drar til visningssenteret for å "møte deg" over Facetime eller tilsvarende.

Regjeringen har lempet på boliglånsforskriften og vil gjøre det enklere for flere unge mennesker å kjøpe bolig.

Ferd og Selvaag Bolig ønsker å bidra: Vi senker forskuddet på alle våre boliger til 50 000 kroner og gir deg hvitevarene inkludert i prisen. Ta kontakt for mer informasjon. 

Vi starter snart salget av Hus C- registrer deg gjerne om du vil ha prospekt og prisliste tilsendt på e-post. 

 

Kontakt:

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Tiedemannsparken