Jåsundhagen - nye rekkehus

Nye familieboliger med rolig beliggenhet, nær barnehage og skole. Salgssuksess!

Jåsundhagen er våre nye rekkehus på Jåsund. Boligene har gode og familievennlige planløsninger, solrik uteplass og parkering på tomt. Nærområdet blir barnevennlig, med kort vei til lekeplasser. Alle boligene leveres i moderne standard, med kjøkken fra Norema, balansert ventilasjon, flislagte bad (med gulvvarme) og parkett i øvrige rom.

Vi er opptatt av at beboerne på Jåsund skal få et optimalt nærområde og bomiljø fra første stund, og utbyggingen deles derfor inn i delområder. Hvert delområde opparbeides med fellesområder og lekeplasser.

Trinn I: vi har to usolgte rekkehus som er innflyttingsklare - her kan du få familiebolig med alle nyboligfordelene, som du samtidig kan flytte inn umiddelbart. Vi har oppgradert boligene, se beskrivelse i prislisten. Ta kontakt om du vil komme inn i rekkehusene! 

Trinn II: 7 nye rekkehus. Disse boligene vil være klare for innflytting sommeren 2021.  Her betaler du kun kr 50.000,- i innskudd ved signering av kontrakt. Resten av kjøpesummen forfaller til betaling ved innflytting.

Registrer gjerne e-posten din under om du vil ha informasjon tilsendt.

 

 

Interessert i visning på tomten på Jåsund?

Kontakt oss om du ønsker å se rekkehusene.

Vi møter deg i visningsbolig på Jåsund, akkurat når det passer deg. Adressen er Jåsundtoppen 61. 

 

Visning

Kontakt:

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Jåsundhagen