Jåsund ligger idyllisk til ved Hafrsfjord i Sola kommune

Jåsund ligger idyllisk til ved Hafrsfjord i Sola kommune

Scroll for å lese mer

Forbehold om illustrasjoner med mer - Les mer

Det tas forbehold om feil i prospekt, nettside, annonser og illustrasjoner.

Alle illustrasjoner er utarbeidet basert på tegninger av fremtidige bygg. Illustrerte fasader vil kunne avvike fra ferdige bygg. Elementer og materialer i illustrasjonene kan avvike fra standardleveranse. Øvrige bygg, beplantning, vegetasjon og fellesarealer er ikke endelig prosjektert.

Naboeiendommer vises i enkelte illustrasjoner. Dette er for å vise prosjektets beliggenhet i forhold til eksisterende bygninger. Avvik kan forekomme.

Innvendig interiør som vises i illustrasjonene og på plantegningene er ikke en del av standardleveransen.

Se prospekt for øvrige forbehold.

Det er kun kjøpekontrakt med vedlegg som er bindende til kjøpet.

Du kan i dag se et nytt bomiljø vokse frem på Jåsund. Når alt etter hvert står ferdig vil området romme flere hundre boliger i alle størrelser.

To kilometer fra Tananger finner du det nye bomiljøet på Jåsund. Her vokser det frem boliger i alle størrelser og fasonger - samt lekeplasser, grønne lunger, barnehage, skole og nærbutikk.

Jåsund ligger nær flere gode turløyper. En tur rundt Hålandsvannet frister mange trimentusiaster, og en frisk marsj langs kysten på Kvernavik Folkesti er heller ikke å forakte. Det skal også etableres en sti langs sjøen som du skal kunne følge helt til Tananger.

Like ved boligene ligger Hafrsfjord bru. Der ligger det flere fiskebåter som tilbyr lekker sjømat til hverdag og fest. Havet innbyr til ro, gjerne fra en benk i sjøkanten. Krabbevika er hjem for vadefugler, og svanefamiliene takker ja til brødbiter. De yngre, og andre tøffinger, bader sommerstid like øst for Krabbevika.

Vi er opptatt av at beboerne på Jåsund skal få et optimalt nærområde og bomiljø fra første stund, og utbyggingen deles derfor inn i delområder. Hvert delområde opparbeides med fellesområder og lekeplasser.

 

Det skal være godt å være barn på Jåsund, derfor etablerer vi flere gode lekeplasser.

Sjøen er rett nedenfor. Nyt den ved å bade eller gå deg en forfriskende tur!

Kvernevik Folkesti rett nedenfor boligene. Mange flotte lekemuligheter for barna.

Kjøp fersk fisk, reker og krabbe direkte fra fiskebåten!

I Tananger, et par km unna, finner du apotek, post og matbutikker.

Hålandsvannet er perfekt for søndagsturen!

AMFI Madla har over 80 butikker fordelt på 69 000 kvadratmeter.

Visning–privat en-til-en eller via video

Ta gjerne kontakt med salgsleder Martha Søyland om du ønsker privatvisning: martha@selvaagbolig.no eller på tlf. 900 79 198. 

Vi tar corona-problematikken på alvor og følger myndighetenes retningslinjer og avholder derfor ingen vanlige fellesvisninger. 

Les mer her om hvilke forhåndsregler vi tar for å unngå smittespredning. Og foretrekker du heller visning via video, tilrettelegger vi gjerne for det. 

 

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om prosjektene på Jåsund

Boligprosjektene på Jåsund