Lervig Brygge

Scroll for å lese mer

Forbehold om 3D illustrasjoner - Les mer

Alle illustrasjoner viser bygg som ikke er ferdig bygget. Elementer og materialer kan derfor avvike fra standardleveranse.

Illustrerte fasader vil kunne avvike fra ferdig bygg. Øvrige bygg, beplantning, vegetasjon og fellesarealer er ikke endelig prosjektert.

Naboeiendommer vises i enkelte illustrasjoner. Dette for å vise prosjektets beliggenhet i forhold til eksisterende bygninger. Avvik kan forekomme.

Innvendig interiør som vises i illustrasjonene er ikke en del av standardleveransen.

I gangavstand fra sentrum av Stavanger, skaper Selvaag Bolig en ny bydel, med rekkehus, leiligheter og fantastiske Plussboliger®.

Lervig Brygge er et veletablert og attraktivt boligområde i Stavanger Øst. Beboerne melder om et hyggelig nabolag! Ikke så rart – i tillegg til hverandre har de sjøluft, bypark, havnepromenade, bystrand, barnehage, nærbutikk og kort vei til sentrum. Alt ligger til rette for å trives. På Lervig Brygge har Selvaag Bolig en rekke forskjellige prosjekter med leiligheter og rekkehus.

Selvaag Bolig senker forskuddet på våre boliger til 50 000 kroner og gir deg hvitevarene inkludert i prisen (verdi 50 000,-).

Tilbudet gjelder for ny kjøpere mellom 18 og 34 år som planlegger å bo i leiligheten selv. Det må fremlegges finansieringsbevis for hele kjøpesummen.

 

 

 

 

Boligprosjektene på Lervig Brygge

Kunstfabrikken Tou Scene holder til i et unikt bygg med over 100 års historie

Stor ny bypark som del av utbyggingen på Lervig Brygge

Ny havnepromenade med småbåthavn strekker seg rundt Lervig Brygge Pluss

De minste har barnehage et stenkast fra huset sitt

Nødvendig stort og smått til hverdagen tilgjengelig like utenfor døren din

Nå kun kr. 50 000 i forskudd + hvitevarer inkludert

Selvaag Bolig senker forskuddet på våre boliger til kr 50 000 og gir deg hvitevarene inkludert i prisen.

Tilbudet gjelder for nye kjøpere som er mellom 18 og 34 år, og som planlegger å bo i leiligheten selv. Det må fremlegges finansieringsbevis for hele kjøpesummen.

Visning–privat en-til-en eller via video

Møt oss på tomten for fellesvisninger, eller kontakt oss for privat visning når det passer deg. Føl visningsskilter fra Lervigbrygga.

Les mer her om hvilke forhåndsregler vi tar for å unngå smittespredning. Foretrekker du visning via video, tilrettelegger vi gjerne for det! 

 

Visning

Kontakt:

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om prosjektene på Lervig Brygge

Aktuelt