Lervig Brygge

Scroll for å lese mer

Forbehold om 3D illustrasjoner - Les mer

Alle illustrasjoner viser bygg som ikke er ferdig bygget. Elementer og materialer kan derfor avvike fra standardleveranse.

Illustrerte fasader vil kunne avvike fra ferdig bygg. Øvrige bygg, beplantning, vegetasjon og fellesarealer er ikke endelig prosjektert.

Naboeiendommer vises i enkelte illustrasjoner. Dette for å vise prosjektets beliggenhet i forhold til eksisterende bygninger. Avvik kan forekomme.

Innvendig interiør som vises i illustrasjonene er ikke en del av standardleveransen.

I gangavstand fra sentrum av Stavanger, skaper Selvaag Bolig en ny bydel, med rekkehus, leiligheter og fantastiske Plussboliger®.

Lervig Brygge er et veletablert og attraktivt boligområde i Stavanger Øst. Beboerne melder om et hyggelig nabolag! Ikke så rart – i tillegg til hverandre har de sjøluft, bypark, havnepromenade, bystrand, barnehage, nærbutikk og kort vei til sentrum. Alt ligger til rette for å trives. På Lervig Brygge har Selvaag Bolig en rekke forskjellige prosjekter med leiligheter og rekkehus.

Hvitevarer er inkludert i leveransen på alle usolgte boliger. 

Er du mellom 18 og 34 år og planlegger å bo i leiligheten selv? Da betaler du kun 50 000 i forskudd! Det må fremlegges finansieringsbevis for hele kjøpesummen.

Byggestart er vedtatt for Sjøtunet og Epletunet. 

 

 

 

Boligprosjektene på Lervig Brygge

Kunstfabrikken Tou Scene holder til i et unikt bygg med over 100 års historie

Stor ny bypark som del av utbyggingen på Lervig Brygge

Ny havnepromenade med småbåthavn strekker seg rundt Lervig Brygge Pluss

De minste har barnehage et stenkast fra huset sitt

Nødvendig stort og smått til hverdagen tilgjengelig like utenfor døren din

Hvitevarer inkludert!

Alle nye kjøpere har hvitevarer inkludert i leveransen.  

Er du mellom 18 og 34 år og planlegger å bo i leiligheten selv? Da betaler du kun 50.000 i forskudd! Det må fremlegges finansieringsbevis for hele kjøpesummen.

 

Velkommen til visning!

Du finner oss i visningssenter på tomten, følg visningsskilter fra Lervigbrygga.

Du kan møte oss til faste visningstider, eller ta kontakt for å avtale privat visning hvis det passer bedre. Av smittevernhensyn ber vi om påmelding også til annonserte visninger. Bruk lenken eller kontakt selger med ønsket møtetidspunkt!

Les mer her om hvilke forhåndsregler vi tar for å unngå smittespredning. Foretrekker du visning via video, tilrettelegger vi gjerne for det! 


 

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om prosjektene på Lervig Brygge

Aktuelt