Sjøtunet - der Lervig Brygge møter sjøen

64 nye leiligheter i sjøkanten!

På Sjøtunet, ytterst mot sjøen på Lervig Brygge, skal det bygges 64 nye leiligheter. Leilighetene får gode sol- og utsiktsforhold og fordeles på to bygg, hvert på 6 etasjer. Det blir et godt utvalg av 2, 3 og 4-roms leiligheter, hvor noen er gjennomgående og noen er hjørneleiligheter. Leilighetene vil variere i størrelse fra 45 til 99 kvm BRA. 

Vi tilbyr muligheten til å kjøpe hele toppetasjen - du får da en leilighet på 140 kvm BRA med to romslige balkonger. 

Det opprinnelige prosjektet har blitt utbedret slik at vi kan tilby flere ettertraktede fasiliteter. Nye Sjøtunet har:

  • Selskapslokale
  • 2 gjesterom
  • Sykkelverksted
  • Kajakkparkering
  • Fritt tilvalg på veggfarger (inntil tre valgmuligheter)
  • Fritt tilvalg på kjøkken på utvalgte leiligheter
  • Mulighet for kjøp av båtplass

Selskapslokalet vil ha langbord med plass til å dekke til 20 gjester og vil ha utstyret du trenger for å dekke bord og lage mat. Det er egen inngang, kjøkken, toaletter, samt terrasse. Dette er perfekt for feiringer sammen med familie og venner. Her kan du se plantegning av selskapslokalet:

Det vil være to gjesterom i bygg A, som kan leies av beboerne. Da slipper du å ha et eget gjesterom i din leilighet, og kan innlosjere gjester med eget rom og bad. Gjesterommene er på henholdsvis BRA 19 og 23 kvm. Begge rommene er ustyrt med dobbeltseng og det ene har også sovesofa. 

I tillegg har vi omprosjektert slik at vi har to nye flotte leilighetstyper. En på BRA 99 kvm som er perfekt for de som skal skalere ned fra enebolig eller rekkehus. Leiligheten har to store balkonger:

 

Den andre er en 2-roms på BRA 48 kvm. Den vil ha balkong fra 3. etasje og oppover (forbehold om godkjenning). 

Ta gjerne kontakt med salgsleder Martha på tlf. 900 79 198 allerede nå for mer informasjon om endringene. 

Selvaag Bolig senker forskuddet på våre boliger til 50 000 kroner og gir deg hvitevarene inkludert i prisen  (verdi 40 000,-).

Tilbudet om hvitevarer gjelder nye kjøpere mellom 18 og 34 år som planlegger å bo i leiligheten selv. Redusert forskudd gjelder for alle. Det må fremlegges finansieringsbevis for hele kjøpesummen.

 

 

Nå kun kr. 50 000 i forskudd + hvitevarer inkludert

Selvaag Bolig senker forskuddet på våre boliger til kr 50 000 og gir deg hvitevarene inkludert i prisen.

Tilbudet gjelder for nye kjøpere som er mellom 18 og 34 år, og som planlegger å bo i leiligheten selv. Det må fremlegges finansieringsbevis for hele kjøpesummen.

Velkommen til påmeldingsvisning!

Visningstider følger under:

• 14.09: 16.30-17.15
• 21.09: 16.30-17.15
• 28.09: 16.30-17.15
• 05.10: 16.30-17.15

Oppmøte for fellesvisningene er Lervigbrygga 45, ved Ripstunet. Dersom du planlegger å møte opp på annonsert fellesvisning, ber vi om at du sender oss en melding på forhånd. Send en e-post til martha@selvaagbolig.no.

Dersom du foretrekker møte oss for privat visning kan du ta kontakt med salgsleder Martha for å avtale tid:
martha@selvaagbolig.no eller 900 79 198. 

Vi tar corona-problematikken på alvor og følger myndighetenes retningslinjer og avholder derfor ingen vanlige fellesvisninger. 

Les mer her om hvilke forhåndsregler vi tar for å unngå smittespredning. Foretrekker du visning via video, tilrettelegger vi gjerne for det! 

 

Kontakt:

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Sjøtunet

Boligprosjektene på Lervig Brygge