Sjøtunet - der Lervig Brygge møter sjøen

Sjøtunet - der Lervig Brygge møter sjøen

Scroll for å lese mer

Forbehold om 3D illustrasjoner - Les mer

Alle illustrasjoner viser bygg som ikke er ferdig bygget. Elementer og materialer kan derfor avvike fra standardleveranse.

Illustrerte fasader vil kunne avvike fra ferdig bygg. Øvrige bygg, beplantning, vegetasjon og fellesarealer er ikke endelig prosjektert.

Naboeiendommer vises i enkelte illustrasjoner. Dette for å vise prosjektets beliggenhet i forhold til eksisterende bygninger. Avvik kan forekomme.

Innvendig interiør som vises i illustrasjonene er ikke en del av standardleveransen.

64 nye leiligheter i sjøkanten!

På Sjøtunet, ytterst mot sjøen på Lervig Brygge, skal det bygges 64 nye leiligheter. Leilighetene får gode sol- og utsiktsforhold og fordeles på to bygg, hvert på 6 etasjer. God standard, store vindusflater og hvitevarer inkludert!

Det opprinnelige prosjektet har blitt utbedret slik at vi kan tilby flere ettertraktede fasiliteter. Nye Sjøtunet har:

  • Selskapslokale
  • 2 gjesterom
  • Sykkelverksted
  • Kajakkparkering
  • Fritt tilvalg på veggfarger (inntil tre valgmuligheter)
  • Fritt tilvalg på kjøkken på utvalgte leiligheter
  • Mulighet for kjøp av båtplass

Selskapslokalet vil ha langbord med plass til å dekke til 20 gjester og vil ha utstyret du trenger for å dekke bord og lage mat. Det er egen inngang, kjøkken, toaletter, samt terrasse. Dette er perfekt for feiringer sammen med familie og venner. Her kan du se plantegning av selskapslokalet:

Det vil være to gjesterom i bygg A, som kan leies av beboerne. Da slipper du å ha et eget gjesterom i din leilighet, og kan innlosjere gjester med eget rom og bad. Gjesterommene er på henholdsvis BRA 19 og 23 kvm. Begge rommene er ustyrt med dobbeltseng og det ene har også sovesofa. 

I tillegg har vi omprosjektert slik at vi har to nye flotte leilighetstyper.

Denne på BRA 82 kvm har fått ny stor og romslig stue-/kjøkkenløsning, og passer perfekt for deg som skal fra enebolig eller rekkehus til leilighet. Boligen har stor balkong eller terrasse mot vest:

A-208-308-408.JPG

Den andre er en 2-roms på BRA 48 kvm. Den vil ha balkong fra 3. etasje og oppover (forbehold om godkjenning). 

Ta gjerne kontakt med salgsleder Martha på tlf. 900 79 198 for mer informasjon om endringene. 

 

 

 

Hvitevarer inkludert!

Alle nye kjøpere har hvitevarer inkludert i leveransen.  

Er du mellom 18 og 34 år og planlegger å bo i leiligheten selv? Da betaler du kun 50.000 i forskudd! Det må fremlegges finansieringsbevis for hele kjøpesummen.

 

Velkommen til visning!

Du finner oss i visningssenter på tomten, følg visningsskilter fra Lervigbrygga.

Du kan møte oss til faste visningstider, eller ta kontakt for å avtale privat visning hvis det passer bedre. Av smittevernhensyn ber vi om påmelding også til annonserte visninger. Bruk lenken eller kontakt selger med ønsket møtetidspunkt!

Les mer her om hvilke forhåndsregler vi tar for å unngå smittespredning. Foretrekker du visning via video, tilrettelegger vi gjerne for det! 


 

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Sjøtunet

Boligprosjektene på Lervig Brygge