Sjøtunet hus A og B

Sjøtunet hus A og B

Scroll for å lese mer

Forbehold om illustrasjoner med mer - Les mer

Det tas forbehold om feil i prospekt, nettside, annonser og illustrasjoner.

Alle illustrasjoner er utarbeidet basert på tegninger av fremtidige bygg. Illustrerte fasader vil kunne avvike fra ferdige bygg. Elementer og materialer i illustrasjonene kan avvike fra standardleveranse. Øvrige bygg, beplantning, vegetasjon og fellesarealer er ikke endelig prosjektert.

Naboeiendommer vises i enkelte illustrasjoner. Dette er for å vise prosjektets beliggenhet i forhold til eksisterende bygninger. Avvik kan forekomme.

Innvendig interiør som vises i illustrasjonene og på plantegningene er ikke en del av standardleveransen.

Se prospekt for øvrige forbehold.

Det er kun kjøpekontrakt med vedlegg som er bindende til kjøpet.

Sjøtunet hus A og B er klart for innflytting - velkommen hjem!

På Sjøtunet, som ligger ytterst mot fjorden på Lervig Brygge, finner du splitter nye leiligheter med gode sol- og utsiktsforhold. Alle leilighetene får store vindusflater som yter utsikten og beliggenheten maks rettferdighet. Vi bygger med lys eikeparkett, hvite, glatte fronter på kjøkken og flislagte bad med gulvvarme. 

Dette får du også på Sjøtunet:

  • selskapslokale
  • 2 separate gjesterom du kan leie
  • sykkelverksted
  • kajakkparkering
  • mulighet for kjøp av båtplass

Eget selskapslokale

Selskapslokalet vil ha et langbord med plass til 20 gjester. Utstyret du trenger til å lage mat og dekke bord følger med lokalet, som får egen inngang, kjøkken, toaletter og terrasse.

Separate gjesterom

De to gjesterommene blir på henholdsvis 19 og 23 kvadratmeter. Begge får eget bad og dobbeltseng, og i det største vil det også være en sovesofa.

Sjøtunet er ferdig bygget. 

Kontakt oss for visning i sommer

Vi møter deg gjerne i vårt visningslokale på tomten - kontakt oss for avtale. Visningslokalet finner du rett over Breivikveien 29 A. Du kan ringe, sende e-post eller melde din interesse her.

Her kan du se fysisk modell av hele utbyggingen, og utforske solforhold og utsikt for den enkelte leilighet i vårt digitale solstudie.

 

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Sjøtunet hus A og B

Boligprosjektene på Lervig Brygge