Rekkehus og leiligheter helt ned mot sjøen

Rekkehus og leiligheter helt ned mot sjøen

Scroll for å lese mer

Forbehold om 3D illustrasjoner - Les mer

Alle illustrasjoner viser bygg som ikke er ferdig bygget. Elementer og materialer kan derfor avvike fra standardleveranse.

Illustrerte fasader vil kunne avvike fra ferdig bygg. Øvrige bygg, beplantning, vegetasjon og fellesarealer er ikke endelig prosjektert.

Naboeiendommer vises i enkelte illustrasjoner. Dette for å vise prosjektets beliggenhet i forhold til eksisterende bygninger. Avvik kan forekomme.

Innvendig interiør som vises i illustrasjonene er ikke en del av standardleveransen.

På Epletunet bor du i hjertet av Lervig - med epletrær i hagen og sjøen som nabo. Fine familieboliger, med hvitevarer inkludert!

På Epletunet kommer det nye rekkehus og to-etasjers leiligheter for salg.

Nå kan du komme inn i de ferdigstilte rekkehusene på Ripstunet. Disse boligene er like de vi skal bygge i Epletunet.

Familieboligene i Epletunet, Ripstunet og Rabarbratunet vil ved ferdigstillelse omringe bilfrie tun med bærbusker. Vi planlegger rabarbra, epletrær og bærbusker. I tunet mellom boligene legges det til rette for planting av grønnsaker og urter. Med andre ord: dette er et nabolag du kan forsyne deg av!

Rabarbratunet er utsolgt og ferdigstilt og på Ripstunet to boliger igjen. 

Vi byr på moderne og gjennomtenkte løsninger, og bygger to forskjellige typer boliger:

Spennende leiligheter over to etasjer. Her har man bad og tre soverom i en etasje, og stue/kjøkken pluss gjestetoalett i en annen. Hvitevarer er inkludert i leveransen på usolgte boliger. 

Rekkehus  fordelt på tre plan. Tre soverom, to bad, solrik balkong og bilfri, grønne fellesområder. Fleksibel løsning med mulighet for et fjerde soverom (i stedet for TV-stue). Hvitevarer er inkludert i leveransen på usolgte boliger. 

Bruk kontaktskjema under om du vil vite mer! 

Parkering under bakke for alle boligeiere, her leker barna på bilfrie tun.

 

 

Hvitevarer inkludert!

Alle nye kjøpere har hvitevarer inkludert i leveransen.  

Er du mellom 18 og 34 år og planlegger å bo i leiligheten selv? Da betaler du kun 50.000 i forskudd! Det må fremlegges finansieringsbevis for hele kjøpesummen.

 

Velkommen til visning!

Du finner oss i visningssenter på tomten, følg visningsskilter fra Lervigbrygga.

Du kan møte oss til faste visningstider, eller ta kontakt for å avtale privat visning hvis det passer bedre. Av smittevernhensyn ber vi om påmelding også til annonserte visninger. Bruk lenken eller kontakt selger med ønsket møtetidspunkt!

Les mer her om hvilke forhåndsregler vi tar for å unngå smittespredning. Foretrekker du visning via video, tilrettelegger vi gjerne for det! 


 

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Epletunet

Boligprosjektene på Lervig Brygge