Luratoppen - intervju med beboer

Luratoppen - intervju med beboer

Møt din fornøyde nabo!

Kurt Tjelta er en av de heldige som bor i Lurahøyden, nabobygget til Luratoppen som du ser på bildet. Han har kun gode ting å si om livet i ny leilighet på Lura.

- Siden dag én har vi følt at vi fikk mye for pengene. Leiligheten har to soverom og er absolutt stor nok, selv om vi kom direkte fra en stor generasjonsbolig med tre etasjer og loft. Det var en del som måtte kastes og selges, men det var herlig å bli kvitt ting, smiler Kurt, som bor i en endeleilighet.

- Vi har vinduer mot tre sider, og sol på balkongen til langt på kveld. Kjempemessig!

 

Livet er utvilsom enklere og mer behagelig med leilighet på Lura, forteller Kurt.

- Jeg bruker butikkene i Lurabyen nesten daglig. Rema-butikken er helt topp, og jeg kan ikke si nok gode ting om Jula – der har de alt! Ellers er det trygt med apotek så nær, og blomster handler vi på Mester Grønn. Og er det noe vi ikke finner her, så er det kort vei til Kvadrat.

 

Kurt er glad i å gå tur og å komme seg litt rundt i distriktet.

- Vi har mange «nuller» som vi bruker ofte. Favoritturene er Rundeskogen og opp forbi den nye fotballstadion til Sandnes Ulf. Samtidig er vi flittige busspassasjerer. Det går buss fire-fem ganger i timen til både Sandnes og Stavanger. Flybuss to ganger i timen. Helt perfekt, vi trenger egentlig ikke bilen noe særlig. Jeg anbefaler livet på Lura, hilser Kurt.

Tilbake