​Verv en venn til et boligkjøp og skap gode nabolag

​Verv en venn til et boligkjøp og skap gode nabolag

Scroll for å lese mer

​Vil du være med på å forme et nytt nabolag og skape et godt bomiljø? Verv en venn og få kr 10.000,- hver til feiring.

For oss i Selvaag Bolig er det viktig å bygge gode nabolag. I en begrenset periode premierer vi nå vellykkede forsøk på å skape et godt nabolag.

​Dersom noen av dine favorittfolk, venner eller familie kjøper bolig av oss, spanderer vi en helaften med feiring både på deg og på ny boligkjøper. Dere kan feire sammen eller hver for dere, på restaurant eller kanskje hjemme med privat kokk.
 
Vi dekker kostnader på feiring for inntil kr 10 000,- for den som verver, og med samme beløp for den som kjøper ny bolig. Totalt kr 20 000,-.
Premien utløses ved boligkjøp, for budskjema merket "VERVENVENN" og med navn på den som verver. Kampanjen gjelder nye budskjema og i en begrenset periode. Vanlige priser og betingelser gjelder.
 
Premien kan veksles inn i valgfritt gavekort til samme verdi.
 
Illustrasjon av hage og fellesarealer, lekeplass og trær i Ballerud Hageby

Vi i Selvaag Bolig tror på fellesskapet og ønsker å belønne de som bidrar til å bygge gode nabolag.

Bli kjent med våre boligprosjekter

Vi styrer hele verdikjeden fra kjøp av tomt til salg av nøkkelferdige boliger, og har til enhver tid flere tusen boliger under utvikling i og rundt Stor-Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim. Vi har også prosjekter under utvikling og drift i Stockholm.

Alle flater er nye og malt i de fargene du liker best - ingen skjulte skader. Boligen kommer med 5 års reklamasjonsrett, og hos oss har du tilgang til et kundesenter gjennom hele perioden. Vi bygger etter siste tekniske standard, som i praksis betyr lave vedlikeholdskostnader, sunt inneklima og lave energikostnader.

Se alle våre boliger til salgs her
 
Her er fordelene ved å kjøpe en helt ny bolig
 
Har du spørsmål? Kontakt selger for prosjektet du er interessert i.
Tilbake