Plussboliger® i Skårerbyen

Scroll for å lese mer

Forbehold om 3D illustrasjoner - Les mer

Alle illustrasjoner viser bygg som ikke er ferdig bygget. Elementer og materialer kan derfor avvike fra standardleveranse.

Illustrerte fasader vil kunne avvike fra ferdig bygg. Øvrige bygg, beplantning, vegetasjon og fellesarealer er ikke endelig prosjektert.

Naboeiendommer vises i enkelte illustrasjoner. Dette for å vise prosjektets beliggenhet i forhold til eksisterende bygninger. Avvik kan forekomme.

Innvendig interiør som vises i illustrasjonene er ikke en del av standardleveransen.

Livet i en Plussbolig® er litt enklere. Ved å kombinere service og opplevelser legger Selvaag Pluss forholdene til rette for en innholdsrik og bekymringsfri hverdag.

Plussboliger® fra Selvaag Bolig er leiligheter av høy standard. I tilknytning til leilighetene bygger vi et serviceområde på 600 kvm som beboerne har eksklusiv tilgang til. Her finner man kaffebar med ferske aviser, velutstyrt trimrom, flere tilgjengelige gjesterom, møterom, selskapslokale med storkjøkken og betjent resepsjon. Serviceområdet betjenes av en heltidsansatt vert som hjelper med store og små tjenester, fra skjorterens til hundepass.

Kjøp av en Plussbolig® er en investering i en ny livsstil, med smak av hotell.

Lørenskog er i kraftig vekst, og Lørenskog kommune har spennende planer for sitt nye bysentrum. Her transformeres en sterkt trafikert hovedåre til miljøgate tilrettelagt for gående og syklende, med cafèer og butikker på gateplan. Skårerbyen bygges i tilknytning til den planlagte miljøgaten, og vi bidrar til sentrumsutviklingen med 15.000 kvm nytt parkareal. 

Plussboligene® får prosjektets beste beliggenhet, midt i parken. Parken vil bygges ut etappevis sammen med boligene.

Vi forbereder salgsstart av nye hus i Skårerbyen Pluss. Registrer deg gjerne for mer informasjon og invitasjon til salgsstart!

 

Velkommen til visning

Velkommen inn i vår visningsleilighet i Søster Mathildesgt. 34. Du finner oss i nr 31 i 5. etasje. NB: merk at adkomst til utbyggingen nå er fra Nordliveien, følg skilting!

Du kan møte oss til faste, annonserte visningstider. Vi må vite på forhånd om du kommer på visning, og ber deg registrere deg ved å trykke på «Visningspåmelding». 

Du kan gjerne kontakte oss for å avtale privat visning hvis det passer bedre. 

Foretrekker du digital visning, tilrettelegger vi gjerne for det. Vi kontakter deg for et digitalt møte, og viser deg boligen du er interessert mens du sitter hjemme i din egen stue.

Vi planlegger salgsstart på nye boliger i Skårerbyen Pluss. Registrer din interesse i skjema under, og motta invitasjon til salgsstart i februar.
Prospekt og prisliste for de nye boligene er snart klare. Vi sender prospekt og prisliste til e-posten du registrerer hos oss.

Visning

Kontakt:

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Skårerbyen Pluss

Boligprosjektene på Skårerbyen