Gårdskvartalet hus 1, 2 og 3

Gårdskvartalet hus 1, 2 og 3

Scroll for å lese mer

Forbehold om illustrasjoner med mer - Les mer

Det tas forbehold om feil i prospekt, nettside, annonser og illustrasjoner.

Alle illustrasjoner er utarbeidet basert på tegninger av fremtidige bygg. Illustrerte fasader vil kunne avvike fra ferdige bygg. Elementer og materialer i illustrasjonene kan avvike fra standardleveranse. Øvrige bygg, beplantning, vegetasjon og fellesarealer er ikke endelig prosjektert.

Naboeiendommer vises i enkelte illustrasjoner. Dette er for å vise prosjektets beliggenhet i forhold til eksisterende bygninger. Avvik kan forekomme.

Innvendig interiør som vises i illustrasjonene og på plantegningene er ikke en del av standardleveransen.

Se prospekt for øvrige forbehold.

Det er kun kjøpekontrakt med vedlegg som er bindende til kjøpet.

Gårdskvartalet

Vårt nye boligfelt Gårdskvartalet ligger inntil den nye byparken i Lørenskog sentrum. Her kan du lese mer om hus 1, 2 og 3 som ligger nærmest parken.

De seks nye husene i Gårdskvartalet vil fordeles rundt to felles gårdstun, med aktivitetstilbud og tilrettelegging for godt naboskap. I tillegg til fellesområdene ute byr vi på praktiske fellesområder inne, hvor boligeierne deler lokaler for både felles og private arrangement.

Leilighetene får lys en-stavs eikeparkett, generøs takhøyde, valgfrihet på kjøkkeninnredning, heis til leilighetsplan og mulighet for parkering under bakke.

Lørenskog har opplevd en rivende utvikling de senere årene, og har en langsiktig plan om å bygge opp et nytt bysentrum på Skårer. Midt i smørøyet ligger området hvor Selvaag Bolig nå skaper en ny bydel, med opp mot 1100 hjem i direkte tilknytning til et stort nytt parkområde. Parken vil bli på ca 15.000 kvm, og skal bygges ut etappevis sammen med boligene.

Nå kan du kjøpe bolig i Gårdskvartalet med deleie! Les mer om vårt samarbeid med COO her. 

Interessert i å kjøpe bolig med deleie? Her kan du avtale møte med COO

Beste_aktør_ett_år_2023.png

Selvaag Bolig har Norges mest fornøyde kunder! Hvert år publiserer Prognosesenteret sin kåring av tilfredshet blant boligkjøpere. For 2023 gikk Selvaag Bolig helt til topps som beste utbygger målt ett år etter innflytting.

 

Selvaag Bolig har inngått samarbeid med CoOwner/Coo og tilbyr nå Deleie på Gårdskvartalet.


Coo investerer inntil 70% av egenkapitalkravet og blir medansvarlig i boliglånet. Du som boligkjøper disponerer hele boligen og betaler samtidig en leie for den andelen Coo eier. Coo benytter leien til å betjene renter og avdrag på sin andel av boliglånet.

Her kan du avtale møte med COO

Redusert forskudd og matkasse levert på døren i 6 mnd.


I en begrenset periode senker vi forskuddet til kr 100 000,- uavhengig av kjøpesum.

Ved kjøp av nybolig forfaller normalt 10% av kjøpesummen til betaling ved inngåelse av kjøpsavtale, mens resten av beløpet betales ved fremtidig innflytting. 

Tilbudet gjelder nye kunder. Det må fremskaffes finansieringsbevis for hele kjøpesummen. Tilbudet gjelder ikke ved kjøp gjennom AS.

Vi spanderer også matkasse på hele husholdningen det første halve året etter innflytting. Matkassen blir levert på døren fire dager i uken i seks måneder. 

Ta kontakt med selger for mer informasjon.

Kontakt oss for visning i sommer

Vi møter deg gjerne for visning og er tilgjengelige gjennom sommeren. Kontakt oss for avtale!

Vår visningsleilighet finner du i Skårerbyen Pluss i Rådmann Paulsens gate 56, leilighet 4 i Hus 3. 
Følg innkjøring til Rådmann Paulsens gate via Garchinggata. Parkering i Rådmann Paulsens gate. Heis til 2. etasje, til høyre og innerst i gangen.

Vi vil gjerne vite på forhånd om du kommer på visning, og ber deg registrere deg ved å trykke på «Visningspåmelding».

I tillegg til fellesvisninger møter vi deg gjerne for privat visning. Kontakt oss for avtale. 


Visning

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Gårdskvartalet trinn 1

Boligprosjektene på Skårerbyen