Boliger inntil parken: Løkkatunet - hus 6 og 7

Boliger inntil parken: Løkkatunet - hus 6 og 7

Scroll for å lese mer

Pris:

Fra 3 170 000

Rom:

2 - 4 rom

Areal:

44 - 135 kvm

Hus 6 og 7 ligger inntil den fremtidige byparken.

Her har du småfugler som naboer, og utsikt fra stua til et grøntområde på ca 15.000 kvm.

Løkkatunet er det første nabolaget vi skal bygge i fremtidige Skårerbyen. De syv husene i Løkkatunet vil omramme et bilfritt og grønt gårdsrom, som igjen har direkte forbindelse med den store nye byparken. Hus 6 og 7 ligger inntil den nye parken.

Merk at utbyggingen av både boligfeltet og den nye byparken vil skje etappevis, over flere år. 

Fellesområdet vil utstyres med ulike fasiliteter for aktivitet, blant annet bordtennisbord, klatrevegg og trampoline. I tillegg vil parken inkludere blant annet fotballbane, volleyballbane og Tuftepark.

Boligene blir 2- til 4-roms leiligheter hvor du som kjøper kan være med å bestemme stil og innredning. Leilighetene får 2,60 takhøyde, store vindusflater og lys en-stavs eikeparkett.

Regjeringen har lempet på boliglånsforskriften og vil gjøre det enklere for flere unge mennesker å kjøpe bolig.

Selvaag Bolig ønsker å bidra: Vi senker forskuddet på alle våre boliger til 50 000 kroner og gir deg hvitevarene inkludert i prisen.

Tilbudet gjelder for deg som er mellom 18 og 34 år som planlegger å bo i leiligheten selv. Det må fremlegges finansieringsbevis for hele kjøpesummen.

 

Kampanje- og visningsinfo!

Vårt visningslokale ligger på tomten, Skårersletta 45. 

Salgsstarten vil bli gjennomført på en liten annerledes måte enn tidligere. I stedet for en felles salgsstartsvisning inviterer vi til private visninger hele fredag 3. april. Ta kontakt med selger for å avtale tidspunkt. Du kan enten møte oss en til en, eller avtale gjennomgang over telefon eller Facetime.

Boligtilbud til de unge:

Regjeringen har lempet på boliglånsforskriften og vil gjøre det enklere for flere unge mennesker å kjøpe bolig.
Selvaag Bolig ønsker å bidra:Vi senker forskuddet på alle våre boliger til 50 000 kroner og gir deg hvitevarene inkludert i prisen. Ta kontakt for mer informasjon og betingelser. 

 

 

 

 

Kontakt:

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Løkkatunet: hus 6 og 7