Spennende arkitektur: Løkkatunet - hus 3 og 4

Spennende arkitektur: Løkkatunet - hus 3 og 4

Scroll for å lese mer

Pris:

Fra 4 000 000

Rom:

3 - 4 rom

Areal:

63 - 127 kvm

Løkkatunet: det første nabolaget i fremtidige SkårerByen.

De syv husene i Løkkatunet vil omramme et bilfritt og grønt gårdsrom, som igjen har direkte forbindelse med den store nye byparken. Nærområdet vil utstyres med ulike fasiliteter for aktivitet, blant annet bordtennisbord, klatrevegg og trampoline. Her vil det finnes aktiviteter for alle aldre. 

Boligene blir 2- til 4-roms leiligheter hvor du som kjøper kan være med å bestemme stil og innredning. Leilighetene får 2,60 takhøyde, store vindusflater og lys en-stavs eikeparkett.

Utbyggingen av både boligfeltet og den nye byparken vil skje etappevis. Byggestart er vedtatt for hus 3 og 4, og rivingen av gamle lagerbygg er i gang på tomten.

Regjeringen har lempet på boliglånsforskriften og vil gjøre det enklere for flere unge mennesker å kjøpe bolig.

Selvaag Bolig ønsker å bidra: Vi senker forskuddet på alle våre boliger til 50 000 kroner og gir deg hvitevarene inkludert i prisen.

Tilbudet gjelder for deg som er mellom 18 og 34 år som planlegger å bo i leiligheten selv. Det må fremlegges finansieringsbevis for hele kjøpesummen.

Kampanje- og visningsinfo!

Vårt visningslokale ligger på tomten, Skårersletta 45. 

Salgsstarten vil bli gjennomført på en liten annerledes måte enn tidligere. I stedet for en felles salgsstartsvisning inviterer vi til private visninger hele fredag 3. april. Ta kontakt med selger for å avtale tidspunkt. Du kan enten møte oss en til en, eller avtale gjennomgang over telefon eller Facetime.

Boligtilbud til de unge:

Regjeringen har lempet på boliglånsforskriften og vil gjøre det enklere for flere unge mennesker å kjøpe bolig.
Selvaag Bolig ønsker å bidra:Vi senker forskuddet på alle våre boliger til 50 000 kroner og gir deg hvitevarene inkludert i prisen. Ta kontakt for mer informasjon og betingelser. 

 

 

 

 

Kontakt:

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Løkkatunet: hus 3 og 4