Sandsli 360 – innflyttingsklare leiligheter

Sandsli 360 – innflyttingsklare leiligheter

Scroll for å lese mer

Forbehold om illustrasjoner med mer - Les mer

Det tas forbehold om feil i prospekt, nettside, annonser og illustrasjoner.

Alle illustrasjoner er utarbeidet basert på tegninger av fremtidige bygg. Illustrerte fasader vil kunne avvike fra ferdige bygg. Elementer og materialer i illustrasjonene kan avvike fra standardleveranse. Øvrige bygg, beplantning, vegetasjon og fellesarealer er ikke endelig prosjektert.

Naboeiendommer vises i enkelte illustrasjoner. Dette er for å vise prosjektets beliggenhet i forhold til eksisterende bygninger. Avvik kan forekomme.

Innvendig interiør som vises i illustrasjonene og på plantegningene er ikke en del av standardleveransen.

Se prospekt for øvrige forbehold.

Det er kun kjøpekontrakt med vedlegg som er bindende til kjøpet.

Nye fine leiligheter på utsiktstomt - klare til å flytte rett inn!

På høyden over Håvardstunvatnet har vi bygget leiligheter med gode solforhold og utsikt i flere retninger. Her bor du stille, solrikt og grønt, tett på naturen.

Sandsli 360 består av 199 leiligheter fordelt på seks bygg. Alle leilighetene har store vinduer og privat uteplass, enten terrasse eller balkong. Mange har utsyn i flere himmelretninger. Boligene ligger høyt i terrenget, med gode utsikts- og solforhold.

Vi har bygget vestvendte utsiktsleiligheter med fellesrom og smarthusløsninger: 

  • Delikat og moderne innredning med en-stavs lys eikeparkett
  • Listfrie vinduer og balkongdører
  • Kjøkkeninnredning fra HTH
  • Hvitevarer fra Siemens inkludert
  • Balansert ventilasjon og fjernvarme
  • Felleslokale med kjøkken og spisesone
  • Kontorlandskap med 4 frie kontorplasser
  • Pickup-point med kjølerom for matleveranser

Uteområdene er bilfrie og universelt utformede, med koller, vannspeil, lekeområder og beplantning. I tillegg ligger skogen og vannet helt nær. «Vi planlegger ikke bare for menneskene, men også for dyrene og fuglene som allerede bor her», sier landskapsarkitekt Grete Evenstad.

Landskapsarkitekten om Sandsli 360

I nærområdet finner du dagligvarebutikk, flere arbeidsplasser, turstier og treningssentre. Med egen gangsti til Sandslivegen bybanestopp er det heller ikke langt til Lagunen storsenter eller Bergen lufthavn.

Flere av leilighetene tilbyr mulighet for kjøp av dedikert parkeringsplass. Se egen tekst på den enkelte leilighet under "Boliger og priser". Kontakt megler for informasjon!

Velkommen til visning i ferdigstilte leiligheter!

Ta kontakt på tor.fostervold@emvest.no eller 93 45 90 45 for avtale om tidspunkt som passer.

Nå kan du kjøpe bolig i Sandsli 360 med deleie! Les mer om vårt samarbeid med COO her. 

Interessert i å kjøpe med deleie? Her kan du avtale møte med COO

Beste_aktør_ett_år_2023.png

Selvaag Bolig har Norges mest fornøyde kunder! Hvert år publiserer Prognosesenteret sin kåring av tilfredshet blant boligkjøpere. For 2023 gikk Selvaag Bolig helt til topps som beste utbygger målt ett år etter innflytting.

Vi er nå i gang med salget på nabotomten Sandsliåsen Hageby - her kommer det rekkehus og leiligheter med like fin beliggenhet. Les mer her!

Selvaag Bolig har inngått samarbeid med CoOwner/Coo og tilbyr nå Deleie på Sandsli 360


Coo investerer inntil 70% av egenkapitalkravet og blir medansvarlig i boliglånet. Du som boligkjøper disponerer hele boligen og betaler samtidig en leie for den andelen Coo eier. Coo benytter leien til å betjene renter og avdrag på sin andel av boliglånet.

Her kan du avtale møte med COO

Redusert forskudd

Kjøper du nå betaler du kun en brøkdel av forskuddet!

Ved kjøp av ny bolig betaler du kjøpesummen ved innflytting. Ved signering av kontrakt/på kjøpstidspunktet betales vanligvis 10% av kjøpesummen i forskudd.

Nå gir vi deg som er mellom 18 og 34 år muligheten til å sikre deg en ny bolig med bare 50.000,– i forskudd! Er du 35 år eller eldre, betaler du kun 100.000,– i forskudd. Finansieringsbekreftelse på hele kjøpesummen må foreligge før avtale inngås.

Kontakt oss for visning i sommer

Vi møter deg gjerne for visning og er tilgjengelige gjennom sommeren. Kontakt oss for avtale!

Vårt visningssenter i Sandsliåsen 59 er vårt faste møtested for annonserte visninger. Bruk gjerne skjema for visningspåmelding om du ønsker å møte på fast tidspunkt eller ønsker en egen avtale. 

 

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Sandsli 360

Aktuelt