Sandsli 360 – nye leiligheter på Sandsliåsens beste tomt

Sandsli 360 – nye leiligheter på Sandsliåsens beste tomt

Visninger

Scroll for å lese mer

Forbehold om illustrasjoner med mer - Les mer

Det tas forbehold om feil i prospekt, nettside, annonser og illustrasjoner.

Alle illustrasjoner er utarbeidet basert på tegninger av fremtidige bygg. Illustrerte fasader vil kunne avvike fra ferdige bygg. Elementer og materialer i illustrasjonene kan avvike fra standardleveranse. Øvrige bygg, beplantning, vegetasjon og fellesarealer er ikke endelig prosjektert.

Naboeiendommer vises i enkelte illustrasjoner. Dette er for å vise prosjektets beliggenhet i forhold til eksisterende bygninger. Avvik kan forekomme.

Innvendig interiør som vises i illustrasjonene og på plantegningene er ikke en del av standardleveransen.

Se prospekt for øvrige forbehold.

Det er kun kjøpekontrakt med vedlegg som er bindende til kjøpet.

Nye leiligheter under bygging på Sandsliåsens beste tomt!

På høyden over Håvardstunvatnet bygger vi leiligheter med gode solforhold og utsikt i flere retninger. Her bor du stille, solrikt og grønt, tett på naturen.
Les hva arkitekten tenker om tomten

Sandsli 360 består av 199 leiligheter fordelt på seks bygg. Her får du alt fra smarte 2-, 3- og 4-roms leiligheter til boliger over to plan. Eller kanskje du vil sikre deg en av de flotte toppleilighetene som går over en hel etasje?

Alle enhetene har store vinduer og privat uteplass i form av terrasse eller balkong. Mange har utsyn i flere himmelretninger. Boligene ligger høyt i terrenget, med gode utsikts- og solforhold.

Vi bygger vestvendte utsiktsleiligheter med fellesrom og smarthusløsninger: 

  • Delikat og moderne innredning med en-stavs lys eikeparkett
  • Listfrie vinduer og balkongdører
  • Kjøkkeninnredning fra HTH
  • Hvitevarer fra Siemens inkludert
  • Balansert ventilasjon og fjernvarme
  • Felleslokale med kjøkken og spisesone
  • Kontorlandskap med 4 frie kontorplasser
  • Pickup-point med kjølerom for matleveranser

Les mer om boligene på Sandsli 360

Uteområdene er bilfrie og universelt utformede, med koller, vannspeil, lekeområder og beplantning. I tillegg ligger skogen og vannet helt nær. «Vi planlegger ikke bare for menneskene, men også for dyrene og fuglene som allerede bor her», sier landskapsarkitekt Grete Evenstad.

Landskapsarkitekten om Sandsli 360

I nærområdet finner du dagligvarebutikk, flere arbeidsplasser, turstier og treningssentre. Med egen gangsti til Sandslivegen bybanestopp er det heller ikke langt til Lagunen storsenter eller Bergen lufthavn.

Bygging er igangsatt for alle hus, og hus A1 og B1 er ferdige og klare for innflytting. Vi har fortsatt noen få leiligheter igjen for salg her, og du kan besøke visningsleiligheter som viser standarden for de husene som er under bygging.

Kontakt megler for avtale om besøk i visningsleilighet, eller mer informasjon om boligene. Redusert forskudd

Kjøper du nå betaler du kun en brøkdel av forskuddet!
Ved kjøp av ny bolig betaler du kjøpesummen ved innflytting. Vi bygger først den boligen du har valgt, og planlegger å være ferdige med de to første husene høsten 2022. Nå gir vi deg som er mellom 18 og 34 år muligheten til å sikre deg en ny bolig med bare 50 000,– i forskudd! Er du 35 år eller eldre, betaler du kun 100 000,– i forskudd. Finansieringsbekreftelse på hele kjøpesummen må foreligge før avtale inngås.

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Sandsli 360

Aktuelt