Nye sentrumsboliger ved ny bypark i Lørenskog

Visning

Scroll for å lese mer

Forbehold om 3D illustrasjoner - Les mer

Alle illustrasjoner viser bygg som ikke er ferdig bygget. Elementer og materialer kan derfor avvike fra standardleveranse.

Illustrerte fasader vil kunne avvike fra ferdig bygg. Øvrige bygg, beplantning, vegetasjon og fellesarealer er ikke endelig prosjektert.

Naboeiendommer vises i enkelte illustrasjoner. Dette for å vise prosjektets beliggenhet i forhold til eksisterende bygninger. Avvik kan forekomme.

Innvendig interiør som vises i illustrasjonene er ikke en del av standardleveransen.

Skårerbyen vokser videre: nye boliger for salg!

Utbyggingen av Skårerbyen vil bli et viktig bidrag til det etterlengtede Lørenskog sentrum! Den nye byparken skal bli på ca 15.000 kvm, og vil inkludere bl.a. fotballbane og volleyballbane. Skårersletta skal ombygges til en attraktiv bygate. Gata skal fungere som sentralområdets "ryggrad", og være en kobling mellom grønnstruktur, parker, torg og andre møteplasser. Her planlegges det butikker og cafeer på gateplan, noe som vil legge grunnlaget for et trivelig gateliv. 

Med utbyggingen bidrar Selvaag Bolig til en positiv og etterlengtet endring av lager- og logistikkområdet på Skårer. Asfalt fjernes og erstattes med park og grønne bilfrie utearealer - for alle de som bor på Skårer og for de som skal flytte til. Utbyggingen av Skårerbyen skaper nye forbindelser og snarveier gjennom området for gående og syklende, og sørger for økt barnehagedekning og varierte tjenestetilbud. De nye beboerne i Skårerbyen vil flytte til et nabolag med ekstra fellesarealer og sosiale møteplasser, både inne og ute. Et trygt naboskap med løsninger som gjør hverdagene enklere og fritiden mer behagelig. 

Utbyggingen av både boligfeltet og parken vil skje etappevis. Byggestart er vedtatt på de fire første husene.

Salget er i gang på Lørenskogs første Plussboliger. Vi forbereder salgsstart av nye hus i Skårerbyen Pluss. Registrer deg gjerne for mer informasjon og invitasjon til salgsstart!

 

Boligprosjektene på Skårerbyen

Løkkatunet: hus 5

Skårerbyen

Løkkatunet: hus 5

Løkkatunet: hus 5

Vi er nå i gang med salget av Hus 5, siste hus for salg rundt Løkkatunet i Skårerbyen. Huset vil ligge inntil parken, og ha balkong eller terrasse mot parken eller mot et grønt og bilfritt gårdsrom.

Les mer

Velkommen til visning

Velkommen inn i vår visningsleilighet i Søster Mathildesgt. 34. Du finner oss i nr 31 i 5. etasje. NB: merk at adkomst til utbyggingen nå er fra Nordliveien, følg skilting!

Du kan møte oss til faste, annonserte visningstider. Vi må vite på forhånd om du kommer på visning, og ber deg registrere deg ved å trykke på «Visningspåmelding». 

Du kan gjerne kontakte oss for å avtale privat visning hvis det passer bedre. 

Foretrekker du digital visning, tilrettelegger vi gjerne for det. Vi kontakter deg for et digitalt møte, og viser deg boligen du er interessert mens du sitter hjemme i din egen stue.

Vi planlegger salgsstart på nye boliger i Skårerbyen Pluss. Registrer din interesse i skjema under, og motta invitasjon til salgsstart i februar.
Prospekt og prisliste for de nye boligene er snart klare. Vi sender prospekt og prisliste til e-posten du registrerer hos oss.

Visning

Kontakt:

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om prosjektene på Skårerbyen

Aktuelt