Nye sentrumsboliger ved ny bypark i Lørenskog

Visninger

Scroll for å lese mer

Forbehold om illustrasjoner med mer - Les mer

Det tas forbehold om feil i prospekt, nettside, annonser og illustrasjoner.

Alle illustrasjoner er utarbeidet basert på tegninger av fremtidige bygg. Illustrerte fasader vil kunne avvike fra ferdige bygg. Elementer og materialer i illustrasjonene kan avvike fra standardleveranse.
Øvrige bygg, beplantning, vegetasjon og fellesarealer er ikke endelig prosjektert.

Naboeiendommer vises i enkelte illustrasjoner. Dette er for å vise prosjektets beliggenhet i forhold til eksisterende bygninger. Avvik kan forekomme.

Innvendig interiør som vises i illustrasjonene og på plantegningene er ikke en del av standardleveransen.

Se prospekt for øvrige forbehold.

Det er kun kjøpekontrakt med vedlegg som er bindende til kjøpet.

Skårerbyen vokser videre: nye boliger for salg!

Utbyggingen av Skårerbyen vil bli et viktig bidrag til det etterlengtede Lørenskog sentrum! Den nye byparken skal bli på ca 15.000 kvm, og planlegges med bl.a. tuftepark, lek og grønne hvilesoner. Skårersletta skal ombygges til en attraktiv bygate. Gata skal fungere som sentralområdets "ryggrad", og være en kobling mellom grønnstruktur, parker, torg og andre møteplasser. Her planlegges det butikker og cafeer på gateplan, noe som vil legge grunnlaget for et trivelig gateliv. 

Med utbyggingen bidrar Selvaag Bolig til en positiv og etterlengtet endring av lager- og logistikkområdet på Skårer. Asfalt fjernes og erstattes med park og grønne bilfrie utearealer - for alle de som bor på Skårer og for de som skal flytte til. Utbyggingen av Skårerbyen skaper nye forbindelser og snarveier gjennom området for gående og syklende, og sørger for økt barnehagedekning og varierte tjenestetilbud. De nye beboerne i Skårerbyen vil flytte til et nabolag med ekstra fellesarealer og sosiale møteplasser, både inne og ute. Et trygt naboskap med løsninger som gjør hverdagene enklere og fritiden mer behagelig. 

Utbyggingen av både boligfeltet og parken vil skje etappevis: 

Løkkatunet er er ferdig bygget og utsolgt.

Salgssuksessen Skårerbyen Pluss er under oppføring på utbyggingens beste beliggenhet. Her finner du et servicetilbud utenom det vanlige - les mer om Plussboliger® - det originale servicekonseptet her.

Siste nabolag lagt ut for salg er Gårdskvartalet. Les mer om Gårdskvartalet her.

 

Boligprosjektene på Skårerbyen

Velkommen til visning!

I tillegg til fellesvisninger møter vi deg gjerne for privat visning. Bruk skjema for visningspåmelding, eller kontakt oss for avtale.

Vi har innredet visningsleilighet i Søster Mathildes gate 33, leilighet 168, her er vi tilstede hver onsdag og søndag - samt etter avtale.

Velkommen til visning i nyåpnet servicesenter! Vi inviterer nå til åpent hus i serviceområdet på Skårerbyen Pluss. Vår nyansatte Plussvertinne vil være til stede og svare på spørsmål. Du finner oss i Rådmann Paulsens gate 40 på torsdag 2/2 kl. 16:00 - 18:00.

 

Visninger

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om prosjektene på Skårerbyen

Aktuelt