En unik parkby

En unik parkby

Visninger

Scroll for å lese mer

Midt i det nye sentrum av Lørenskog ligger Skårerbyen – et nytt boligområde hvor fremtidens bo-behov får legge premissene for både arkitektur og funksjon. Visjonen er å skape et godt sted å vokse opp og bo gjennom et helt liv.

Lørenskog har opplevd en rivende utvikling de senere årene, med en langsiktig plan om å bygge opp et nytt sentrum på Skårer. Midt i smørøyet ligger området hvor Selvaag Bolig skal skape en ny bydelsoase med opp mot 1100 hjem i direkte tilknytning til et stort parkområde.

En av de unike kvalitetene i Skårerbyen er den store parken som bygges i umiddelbar nærhet til alle leilighetene. Den vil utgjøre en vesentlig del av den grønne aksen som skal strekke seg langs Skårersletta helt fra Benterud i sør til Solheim i nord. I parken vil du blant annet kunne finne fotballbane, volleyballbane, Tuftepark og skatepark.

Når området står ferdig utbygd vil hvert nabolag ha direkte forbindelse på tvers, fra sitt gårdsrom og ut i frie grøntområder. Tanken er å legge til rette for gode boforhold for de som skal skape seg et hjem, samtidig som hele området bidrar til at nærmiljøet får et løft. Derfor utrustes også området med ulike fasiliteter for aktivitet, blant annet bordtennisbord, klatrevegg og trampoline. Her vil det finnes aktiviteter for alle aldre.

Når den nye Skårersletta er ferdig som miljøgate etableres også mange nye sykkel- og gangforbindelser, samtidig som det vil være enkelt å komme seg rundt med kollektivtransport. Beliggenheten er sjelden å finne på tomter i dag, og gjør Skårerbyen til et perfekt sted være – både for de som søker naturopplevelser og det urbane.

 

Velkommen til visning

Vi har innredet et hyggelig visningslokale innerst på tomten i Skårersletta 45. Her har vi visning til faste tider hver onsdag og søndag. Du kan også gjøre egen avtale på et tidspunkt som passer deg.

Dersom du vil vi skal sende deg mer informasjon, kan du gjerne legge igjen e-post i skjema under!

Visninger

Kontakt:

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om prosjektene på Skårerbyen